Connect with us

Afaceri

Tu alegi data și ora programării la salonul preferat!

Publicat

pe

Mero

Programările pentru serviciile de înfrumusețare sunt întotdeauna ceva ce așteptăm cu nerăbdare, dar de multe ori, viața ne joacă feste, traficul se intensifică, ai ratat culoarea verde de la semafor și ajungi să întârzii. Am vorbit cu un cunoscut stilist, care ne-a spus care sunt regulile de aur în aceste cazuri delicate.

În general, perioada de grație este de aproximativ 15 minute, dar ar trebui să sunați întotdeauna la salon pentru a le informa că veți întârzia. „Îmi rezerv suficient timp pentru ca clientul să poată intra în salon, să se înregistreze și să se așeze, așa că, atunci când ne lipsește fereastra de 15 minute, începeți să treceți direct la treabă”, ne spune el. „Cred că este esențial să rugăm clienții să ne dea un telefon înainte de ora programării și aș sugera să facă asta cu jumătate de oră înainte, cel puțin. În acest fel, dacă stilistul dvs. știe că întârziați, poate pregăti oricum vopseaua sau cele necesare, de exemplu.” Desigur, dacă cereți o mică amânare în ultimul moment, să nu fiți surprinși dacă stilistul aleargă de colo colo sau primește un tuns care durează puțin între timp.

Totuși, tot acest stres poate să dispară daca vă faceți programări prin mero.ro! Nu trebuie decât să descărcați aplicația, să vă faceți cont și… gata! Găsiți apoi salonul preferat și serviciile de înfrumusețare care vă interesează și alegeți ora și data programării. Nu mai pierdeți timp prețios în acest fel. În plus, aplicația vă anunță când aveți programare, astfel încât puteți confirma sau nu la timp.

Politica privind anulările programărilor

Fiecare salon are o politică diferită în ceea ce privește anulările, deci asigurați-vă că verificați în special detaliile dvs. „Îmi iert destul de mulți clienți când vine vorba despre anulări, cu excepția cazului în care sunt recidiviști. Unele saloane au politici se cer anumite garanții, dar eu personal nu am folosit niciodată această metodă pentru un client deoarece, în general, indiferent dacă spun adevărul sau nu, întârzierea sau anularea este ceva ce nu pot controla ”, spune stilistul nostru. „Dacă este un lucru de ultim moment, probabil că a fost o urgență și, în calitate de stilist, trebuie să te obișnuiești cu asta”. De regulă, dacă știți că va trebui să anulați o zi în avans, sunați imediat ce știți, așa cum ați face dacă știți că veți întârzia. Ultimul pas pe care nu trebuie să îl faci niciodată în cazul în care întârzii? Stilistul nostru ne spune râzând: „Întotdeauna spun, dacă ai întârziat, asta este. Însă nu te prezenta cu o salată sau cu o cafea de la nu știu care pub celebru din oraș la mine. Pentru că și din această cauză ai întârziat. Scuzele de rigoare sunt ok”.

În ultimă faza, stilistul nostru ne recomandă să ne facem programări prin mero.ro, pentru a ne putea alege o dată și o oră convenabilă. Mai ales că aplicația trimite notificări iar tu poți anunța stilistul dacă întârzii sau dacă anulezi: ”Cu aplicația Mero este mult mai simplu, atât pentru clientelă cât și pentru noi, personalul care lucrează într-un salon. Așa, avem și noi un istoric și ne putem selecta mai cu atenție clientela!”

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Sezonul unei flori minunate – bujorul

Publicat

pe

De

Olla

Vremea bujorilor a sosit! Aceste flori gingașe și parfumate fac ca grădinile nostre să fie în plină sărbătoare în această perioadă. Indiferent dacă este alb, roz sau roșu, bujorul este generos și original. Prin prezența sa, îți luminează zilele în același timp cu revenirea vremii bune. Descoperă istoria și simbolul bujorului.

Lasă-te ghidat de această poveste care te va face să apreciezi cu atât mai mult subtilitatea unor buchete de bujori.

Bujorul: povestea unei flori

Așteptarea sezonului de înflorire a bujorului este totdeauna atât de plăcută. Deci, acum este momentul perfect pentru a-i oferi loc să se prezinte așa cum ar trebui. Originea lui aparține mai multor regiuni, cum ar fi Europa, Orientul Îndepărtat (mai ales China), dar și din vestul Statelor Unite, se poate afirma că bujorul este o floare călătoare care provine din diferite soluri sau a reușit să prindă rădăcini. Inițial bujorul a fost recunoscut în principal pentru proprietățile sale medicinale iar apoi de frumusețea sa semnificativă,. De aici își ia numele și istoria. Printre numeroasele legende legate de acestei flori, iată cea care apare cel mai des. În antichitate, Péons, discipolul zeului grec al medicinei, descoperă o rădăcină capabilă să calmeze afecțiunile femeilor în timpul nașterii. Gelos de descoperirea ucenicului său, Asclepius a încercat să-l atace. Zeus a decis să intervină schimbând-o într-o floare – bujorul. De asemenea, bujorul s-a impus în țara soarelui răsare ca o floare emblematică. Primele culturi de bujori sunt apar  în Luoyang. Oraș care este considerat și astăzi ca locul de naștere al florii. În jurul anului 1784 s-a stabilit bujorul în Franța, când împăratul chinez i-a făcut un cadou sublim împărătesei Iosefina: o colecție de flori de bujor. Mai apoi adorația francezilor pentru această floare a dus la dezvoltarea culturii. În prezent, bujorul este încă atât de popular și chiar mai cultivat, prin multe soiuri hibride.

Ce semnifică bujorul?

După acestă introducere în istoria bujorului, ar fi interesant să afli care este simbolul bujorului. Limbajul florilor spune că fiecare floare este asociată unei culori și are un sens foarte specific. Ca și în cazul celorlalte flori, bujorul nu face excepție. Semnificațiile sale diverg și se opun. În fiecare civilizație, semnificația bujorul poate avea un alt sens. În  China, țara lui de origine, este considerată o floare a puterii care aduce la un loc frumusețea feminină, generozitatea și succesul. Totuși, el este și simbolul rușinii și geloziei. Culoarea bujorului este, de asemenea, importantă.

În funcție de coloritul care îmbracă petalele bujorului, simbolul poate fi diferit. Amestecul său de ambivalență este un indicativ al complexității sentimentelor. Bujorul roz este un simbol al timidității sentimentelor. Bujorul roșu, pe de altă parte, este reprezentativ pentru pasiunea înflăcărată pentru persoana iubită. Bujorul mov este echivaletul prieteniei, iar cel alb este oferit pentru a mulțumi persoanei dragi. Astfel multitudinea de sentimente pe care le poate reprezenta face din bujor o floare complexă. Rămâne mai presus de toate o floare plină de iubire care îți va lumina inima și te va bucura cu farmecul său inedit.

Citeste in continuare

Afaceri

OPORTUNITATE DE FORMARE ÎN DOMENIUL FEROVIAR

Publicat

pe

Citeste in continuare

Afaceri

Marea și părul în perioada de vară

Publicat

pe

De

Antica

Cu câteva săptămâni înainte de călătoria ta de vacanță, ar trebui să îți pregătești părul pentru schimbările climatice, nu numai pentru că apa mării și razele soarelui îi afectează negativ starea, ci și vântul, umiditatea și temperaturile ridicate. Nu va fi inutil să mergi la salonul de înfrumusețare Antica Hair Studio pentru a face un tratament cu măști hidratante și hrănitoare, cu cosmetice naturale și de asemenea, cu uleiuri naturale. Cu câteva săptămâni înainte de vacanță, nu ar trebui să îți expui părul la influențe chimice: vopsire, decolorare, curling și îndreptare cu placa. Toate aceste proceduri, într-un grad sau altul, subțiază structura părului, ceea ce într-un climat de vară marin va duce la creșterea fragilității și la despicarea firelor de păr.

Înainte de a pleca în vacanță, este recomandabil să renunți la colorare în orice tehnică de iluminare. Acest lucru se datorează faptului că părul decolorat își pierde umezeala și elasticitatea, iar expunerea la soare poate duce la un efect distructiv. De asemenea, un blond frumos se poate transforma într-un galben nefiresc. Dacă nu ai grijă de părul vopsit cu produse de protecție utilizate la salonul de înfrumusețare, atunci restul verii și începutul toamnei vor trebui cheltuite pentru restaurarea lui. Prin urmare, principala recomandare a experților salonului Antica Studio este foarte simplă: mai întâi vizita la salon pentru hrănire și hidratare, apoi în vacanță și apoi colorat la salon.

De ce să mergi la salon înainte de vacanța la mare?

Ceea ce merită cu siguranță să faci înainte de o vacanță într-un loc fierbinte, la mare, este îngrijirea la salonul de înfrumusețare Antica Hair Studio. Aici vei beneficia de tratamente pentru hrănirea și hidratarea părului, reducând semnificativ șansele de deteriorare. De asemenea, vei primi recomandări în ceea ce privește utilizarea produselor cosmetice pentru păr, pe timpul vacanței. În timpul verii ar trebui să achiziționezi o linie specială pentru părul colorat. Și dacă părul este subțire și culoarea se estompează rapid, atunci trebuie să fie îngrijit cu produse profesionale speciale pentru părul subțire și deteriorat. Pentru a te asigura că părul își păstrează caracteristicile naturale și că nu-i este afectată sănătatea, folosește întotdeauna un spray profesional cu filtru de protecție solară.

Apa de mare și apa clorurată

Un alt factor de stres pentru păr este apa de mare și apa clorurată. Părul răspunde imediat la o schimbare a apei de la robinet și, când este încă expus la apa sărată a mării și la clor, începe să experimenteze stres dublu și chiar triplu. Toate acestea pot duce la fragilitate, uscăciune și capete despicate. De aceea, este important să mergi la salonul de înfrumusețare, pentru a preveni efectele negative ale diferitelor tipuri de apă. Deși părul va căpăta o protecţie specială, cel mai important lucru este să îți speli bine părul după apa de mare sau apa de la piscină. Respectă această regulă în același mod ca și curățarea obligatorie a pielii de machiaj. Este mai bine să îți speli părul de două ori pe zi vara, pentru a elimina cu siguranță rămășițele de clor, nisip și sare. Este indicat să renunți pe perioada vacanței la mare, la șampoanele fără sulfat, deoarece acestea nu curăță bine de murdărie. Ai nevoie de o curățare profundă și de hidratare, alternând produsele.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Sport22 de ore inainte

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Știri din județ2 zile inainte

Piese pentru electronisti – o solutie pentru laptopul tau stricat

Utilizatorii de laptopuri sunt familiarizati cu caldura laptopurilor, mai ales atunci cand isi folosesc computerele suficient de mult timp si...

Sport3 zile inainte

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

Eveniment3 zile inainte

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

manusi sala manusi sala
Sport6 zile inainte

Nu o sa iti vina sa crezi cum iti poate imbunatati performantele o pereche de manusi sala!

Majoritatea persoanelor care au un stil de viata activ nu folosesc manusi sala pentru exercitiile fizice. Totusi, acestea au un...

Sport7 zile inainte

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și pe...

ExclusivO săptămână inainte

La ce sa fii atent atunci cand cauti o firma de unde sa inchiriezi o schela metalica: 3 lucruri pe care sa le verifici

Schela metalica este o structura provizorie, care asigura suport muncitorilor in munca de la inaltime. Pe cat de simplu putem...

ExclusivO săptămână inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” DABO BIO TOTAL S.R.L.-D

DABO BIO TOTAL S.R.L.-D anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru DABO BIO...

Sport2 săptămâni inainte

Eva Ionescu și Călin Știrbu sunt câștigătorii probei de simplu a celei de a VII-ediții a Argeș Cup Dr. Oetker

Eva Maria Ionescu a câștigat cea de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, disputată la Tenis Club Curtea...

Olla Olla
Afaceri2 săptămâni inainte

Sezonul unei flori minunate – bujorul

Vremea bujorilor a sosit! Aceste flori gingașe și parfumate fac ca grădinile nostre să fie în plină sărbătoare în această...

Sport2 săptămâni inainte

Eva Ionescu, calificată în finala Argeș Cup Dr. Oetker. Probele de dublu au fost câștigate de români

Perechea Alexandra Anghel/ Iris Zbrâncă a câștigat cea de-a VII-a ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, după ce...

Exclusiv2 săptămâni inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii,,Granturi pentru ca-pital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO INTERNATIONAL SRL

Societatea DABO INTERNATIONAL SRL, a finalizat la data de 14.05.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Eveniment2 săptămâni inainte

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad”

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad. A...

Social2 săptămâni inainte

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cea mai tipică manieră a ministrului academician în securitate națională Sorin Cîmpeanu: au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat

Ministerul Educației a pus ieri în dezbatere publică Ordinul de ministru care vizează modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a...

Sport2 săptămâni inainte

Hingis, Clijsters, Djokovic și Federer au câștigat competiții Tennis Europe. Surprize pentru jucătorii de la Argeș Cup Dr. Oetker

Președintele Tennis Europe, Ivo Kaderka, salută participanții celei de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker și amintește faptul...

Știrea Zilei