Connect with us

Social

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Publicat

pe

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin – oferindu-le cumpărătorilor şi consumatorilor o băutură premium, distilată ȋn Italia şi ȋmbuteliată la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, din judeţul Prahova.

Creat pentru a reflecta eleganţa, nobleţea şi distincţia regale, atribute cu care se identifică cei care ȋl savurează, Kingsbury London Dry Gin este un distilat de gin, cu arome predominante de ienupăr şi coriandru, care poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

by Cipane @ Ciprian Vladut

“Lansarea Kingsbury London Dry Gin face parte din strategia de dezvoltare şi transformare a portofoliului de produse al Grupului Alexandrion ȋntr-un portofoliu care să acopere atât cerinţele şi nevoile consumatorilor din România, cât şi pe cele ale consumatorilor la nivel internaţional. Pentru prima oară Alexandrion Group lansează un produs simultan ȋn România şi ȋn străinătate. Putem spune că Kingsbury London Dry Gin este un proiect european, care ȋmbină cu succes influenţe din mai multe ţări: numele este de origine anglo-saxonă, design-ul a fost creat la Londra şi coordonat de la Paris, materia primă provine din Italia, ţara ȋn care se realizează şi procesul de distilare, iar ȋmbutelierea se face ȋn România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, folosind apă pură, de foarte bună calitate, provenită din pânza freatică subcarpatică. Ne-am dorit să producem o băutură premium, din ingrediente naturale, la standarde de calitate ridicate, care să atragă iubitori de gin din toate colţurile lumii. Ţările din Europa Centrală şi de Est nu au tradiţie ȋn producţia de gin, ȋnsă, din poziţia sa de lider pe piaţa românească, Alexandrion Group este motorul care provoacă şi alţi producători să contribuie la dezvoltarea acestei pieţe cu potenţial foarte mare” a spus Corneliu Vȋlsan, Chief Marketing Officer, Alexandrion Group.

 

Un London Dry Gin tipic

Categoria Dry Gin ȋşi are originile ȋn secolul XIX, atunci când a fost inventată distilarea continuă, o alternativă mai eficientă decât distilarea ȋn loturi. Pentru că majoritatea producătorilor de dry gin se aflau ȋn Londra, această băutură a fost denumită London Dry Gin. În prezent, denumirea desemnează procesul şi nu locaţia ȋn care este produs acest tip de gin.

 

Kingsbury este un London Dry Gin tipic, obţinut din alcool etilic agricol, cu arome introduse exclusiv prin redistilare ȋn distilatoare tradiţionale, ȋn prezenţa tuturor plantelor naturale utilizate. Nu conţine ingrediente artificiale, zahăr adaugat, coloranţi, alergeni sau alte arome decât cele obţinute ȋn mod natural din boabe de ienupăr şi seminţe de coriandru. Singurul ingredient adăugat este apa pură care provine din zona freatică subcarpatică, filtrată printr-un procedeu sofisticat şi care ȋi potenţează gustul.

Kingsbury London Dry Gin are un gust fin, bine echilibrat, cu note condimentate de ienupăr, citrice, coriandru şi plante aromatice şi poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

Noul gin are o concentraţie alcoolică de 40% si este disponibil ȋn două variante cantitative: 0,7 L şi 1 L.

Începând din această vară, Kingsbury London Dry Gin poate fi achiziţionat din marile lanţuri de retail din România, magazinele de proximitate sau poate fi comandat online pe iconicdrinks.shop precum şi ȋn alte magazine online. Poate fi savurat, de asemenea, ȋn locaţii HoReCa.

O băutură cu caracter artistocratic

Povestea brandului este construită ȋn jurul numelui de origine anglo-saxonă, Kingsbury, care ȋnseamnă castel sau fortăreaţă regală şi sugerează grandoarea şi rafinamentul specifice stilului de viaţă al aristocraţiei engleze. Acestea se regăsesc ȋn caracterul ginului şi sunt transferate consumatorului care se simte “ca un rege” de fiecare dată când alege această băutură.

Aceste trăsături au fost sursă de inspiraţie şi pentru identitatea vizuală realizată la Londra, care reflectă fidel atributele brandului. Combinaţia cromatică albastru, auriu şi alb denotă distincţie. Simbolurile fortăreţei şi coroanei sunt expuse pe etichetă ca o emblemă regală. Denumirea Kingsbury scrisă cu majuscule şi ȋn culoarea albă sugerează putere şi autoritate. Elementele grafice elaborate de pe etichetă amintesc de designul de inspiraţie britanică.

Mai multe detalii despre Kingsbury London Dry Gin sunt disponibile pe: kingsburygin.com.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România . Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Sezonul unei flori minunate – bujorul

Publicat

pe

De

Olla

Vremea bujorilor a sosit! Aceste flori gingașe și parfumate fac ca grădinile nostre să fie în plină sărbătoare în această perioadă. Indiferent dacă este alb, roz sau roșu, bujorul este generos și original. Prin prezența sa, îți luminează zilele în același timp cu revenirea vremii bune. Descoperă istoria și simbolul bujorului.

Lasă-te ghidat de această poveste care te va face să apreciezi cu atât mai mult subtilitatea unor buchete de bujori.

Bujorul: povestea unei flori

Așteptarea sezonului de înflorire a bujorului este totdeauna atât de plăcută. Deci, acum este momentul perfect pentru a-i oferi loc să se prezinte așa cum ar trebui. Originea lui aparține mai multor regiuni, cum ar fi Europa, Orientul Îndepărtat (mai ales China), dar și din vestul Statelor Unite, se poate afirma că bujorul este o floare călătoare care provine din diferite soluri sau a reușit să prindă rădăcini. Inițial bujorul a fost recunoscut în principal pentru proprietățile sale medicinale iar apoi de frumusețea sa semnificativă,. De aici își ia numele și istoria. Printre numeroasele legende legate de acestei flori, iată cea care apare cel mai des. În antichitate, Péons, discipolul zeului grec al medicinei, descoperă o rădăcină capabilă să calmeze afecțiunile femeilor în timpul nașterii. Gelos de descoperirea ucenicului său, Asclepius a încercat să-l atace. Zeus a decis să intervină schimbând-o într-o floare – bujorul. De asemenea, bujorul s-a impus în țara soarelui răsare ca o floare emblematică. Primele culturi de bujori sunt apar  în Luoyang. Oraș care este considerat și astăzi ca locul de naștere al florii. În jurul anului 1784 s-a stabilit bujorul în Franța, când împăratul chinez i-a făcut un cadou sublim împărătesei Iosefina: o colecție de flori de bujor. Mai apoi adorația francezilor pentru această floare a dus la dezvoltarea culturii. În prezent, bujorul este încă atât de popular și chiar mai cultivat, prin multe soiuri hibride.

Ce semnifică bujorul?

După acestă introducere în istoria bujorului, ar fi interesant să afli care este simbolul bujorului. Limbajul florilor spune că fiecare floare este asociată unei culori și are un sens foarte specific. Ca și în cazul celorlalte flori, bujorul nu face excepție. Semnificațiile sale diverg și se opun. În fiecare civilizație, semnificația bujorul poate avea un alt sens. În  China, țara lui de origine, este considerată o floare a puterii care aduce la un loc frumusețea feminină, generozitatea și succesul. Totuși, el este și simbolul rușinii și geloziei. Culoarea bujorului este, de asemenea, importantă.

În funcție de coloritul care îmbracă petalele bujorului, simbolul poate fi diferit. Amestecul său de ambivalență este un indicativ al complexității sentimentelor. Bujorul roz este un simbol al timidității sentimentelor. Bujorul roșu, pe de altă parte, este reprezentativ pentru pasiunea înflăcărată pentru persoana iubită. Bujorul mov este echivaletul prieteniei, iar cel alb este oferit pentru a mulțumi persoanei dragi. Astfel multitudinea de sentimente pe care le poate reprezenta face din bujor o floare complexă. Rămâne mai presus de toate o floare plină de iubire care îți va lumina inima și te va bucura cu farmecul său inedit.

Citeste in continuare

Afaceri

Tu alegi data și ora programării la salonul preferat!

Publicat

pe

De

Mero

Programările pentru serviciile de înfrumusețare sunt întotdeauna ceva ce așteptăm cu nerăbdare, dar de multe ori, viața ne joacă feste, traficul se intensifică, ai ratat culoarea verde de la semafor și ajungi să întârzii. Am vorbit cu un cunoscut stilist, care ne-a spus care sunt regulile de aur în aceste cazuri delicate.

În general, perioada de grație este de aproximativ 15 minute, dar ar trebui să sunați întotdeauna la salon pentru a le informa că veți întârzia. „Îmi rezerv suficient timp pentru ca clientul să poată intra în salon, să se înregistreze și să se așeze, așa că, atunci când ne lipsește fereastra de 15 minute, începeți să treceți direct la treabă”, ne spune el. „Cred că este esențial să rugăm clienții să ne dea un telefon înainte de ora programării și aș sugera să facă asta cu jumătate de oră înainte, cel puțin. În acest fel, dacă stilistul dvs. știe că întârziați, poate pregăti oricum vopseaua sau cele necesare, de exemplu.” Desigur, dacă cereți o mică amânare în ultimul moment, să nu fiți surprinși dacă stilistul aleargă de colo colo sau primește un tuns care durează puțin între timp.

Totuși, tot acest stres poate să dispară daca vă faceți programări prin mero.ro! Nu trebuie decât să descărcați aplicația, să vă faceți cont și… gata! Găsiți apoi salonul preferat și serviciile de înfrumusețare care vă interesează și alegeți ora și data programării. Nu mai pierdeți timp prețios în acest fel. În plus, aplicația vă anunță când aveți programare, astfel încât puteți confirma sau nu la timp.

Politica privind anulările programărilor

Fiecare salon are o politică diferită în ceea ce privește anulările, deci asigurați-vă că verificați în special detaliile dvs. „Îmi iert destul de mulți clienți când vine vorba despre anulări, cu excepția cazului în care sunt recidiviști. Unele saloane au politici se cer anumite garanții, dar eu personal nu am folosit niciodată această metodă pentru un client deoarece, în general, indiferent dacă spun adevărul sau nu, întârzierea sau anularea este ceva ce nu pot controla ”, spune stilistul nostru. „Dacă este un lucru de ultim moment, probabil că a fost o urgență și, în calitate de stilist, trebuie să te obișnuiești cu asta”. De regulă, dacă știți că va trebui să anulați o zi în avans, sunați imediat ce știți, așa cum ați face dacă știți că veți întârzia. Ultimul pas pe care nu trebuie să îl faci niciodată în cazul în care întârzii? Stilistul nostru ne spune râzând: „Întotdeauna spun, dacă ai întârziat, asta este. Însă nu te prezenta cu o salată sau cu o cafea de la nu știu care pub celebru din oraș la mine. Pentru că și din această cauză ai întârziat. Scuzele de rigoare sunt ok”.

În ultimă faza, stilistul nostru ne recomandă să ne facem programări prin mero.ro, pentru a ne putea alege o dată și o oră convenabilă. Mai ales că aplicația trimite notificări iar tu poți anunța stilistul dacă întârzii sau dacă anulezi: ”Cu aplicația Mero este mult mai simplu, atât pentru clientelă cât și pentru noi, personalul care lucrează într-un salon. Așa, avem și noi un istoric și ne putem selecta mai cu atenție clientela!”

Citeste in continuare

Exclusiv

Nokian Tyres: 5 motive pentru care anvelopele de vară sunt indispensabile siguranței pe drumurile publice în timpul sezonului cald

Publicat

pe

Utilizarea anvelopelor potrivite fiecărui sezon este recomandarea tuturor specialiștilor în domeniu, atunci când vine vorba de siguranța la volan. Deși păstrarea anvelopelor de iarnă pe timpul verii poate părea opțiunea mai confortabilă, utilizatorii trebuie să țină cont de faptul că anvelopele sezoniere au fost special concepute pentru a răspunde condițiilor specifice de drum pentru care au fost create. Astfel, anvelopele de vară, în stare bună de utilizare, cresc considerabil siguranța pe drumurile de vară, după cum urmează:

  1. Anvelopele de vară se opresc mai repede pe suprafețe umede

Anvelopele moderne de iarnă sunt proiectate să funcționeze bine pe zăpadă, gheață, zloată și ploaie moderată, dar atunci când apar cantități mai mari de apă pe șosea, anvelopele de vară sunt net superioare. Comparativ cu o anvelopă de iarnă uzată, o anvelopă de vară în stare bună de utilizare are o distanță de frânare pe o suprafață umedă de peste 12 metri, la viteza de 80 km/h*. Aceasta depășește de două ori lungimea unei mașini, ceea ce poate face diferența la o oprire bruscă, pentru evitarea lovirii unui obstacol.

 

  1. Anvelopele de vară previn acvaplanarea

Acvaplanarea este un fenomen periculos, în urma căruia anvelopa pierde contactul cu șoseaua dacă între suprafața șoselei și banda de rulare a anvelopei este prea multă apă. Această situație poate degenera într-un derapaj incontrolabil al vehicului în cauză. Anvelopele de iarnă pot fi excelente atunci când vine vorba de planarea pe zloată, însă nu oferă aceeași siguranță precum anvelopele de vară în condiții de ploaie abundentă. În timpul utilizării anvelopelor de vară, o mașină acvaplanează pe un drum umed la o viteză de peste 80 km/h, în timp ce o mașină prevăzută cu anvelope de iarnă uzate va scăpa de sub control la 60 km/h*.

 

  1. Experiența de condus este mai confortabilă și mai precisă cu anvelope de vară

Anvelopele de vară și cele de iarnă sunt fundamental diferite, chiar dacă, la o primă vedere, ar putea părea similare. La anvelopele de iarnă, toate elementele – de la designul benzii de rulare, la compusul din cauciuc mai moale – au fost create pentru siguranța condusului în perioada rece. Așadar, nu numai că nu vor funcționa bine în timpul verii, dar suprafețele calde ale drumului le vor face să se uzeze mai repede și să-și piardă proprietățile de siguranță pentru iarna următoare.

„Anvelopele de vară, pe de altă parte, sunt concepute pentru a conferi siguranță și confort în timpul condusului pe timp de vară. Străzile din orașe și autostrăzile fierbinți care dăunează anvelopelor de iarnă reprezintă habitatul natural al anvelopelor de vară. Acestea vor oferi un condus ușor, o manevrabilitate sporită și o reacție rapidă în timpul virajelor. Astfel, condusul devine mai confortabil și mai sigur în situațiile în care sunt necesare manevre ferme pentru a evita un posibil obstacol.”, spune Martin Dražík, Product Manager pentru Europa, Nokian Tyres.

 

  1. Starea de uzură și calitatea anvelopelor sunt factori esențiali de siguranță

„Când vine vorba de schimbarea anvelopelor, nu orice anvelopă garantează un condus mai sigur. Înainte de a folosi anvelopele de vară, este importantă verificarea stării de uzură. Dacă anvelopele au o adâncime a benzii de rulare mai mică de 4 mm, este bine să se ia în calcul achiziționarea de anvelope noi, deoarece acestea nu mai sunt sigure pe suprafețe umede. Verificarea uzurii neuniforme a anvelopelor și a existenței tăieturilor sau rupturilor este și ea importantă, astfel că nu este recomandată utilizarea anvelopelor care par deteriorate. De asemenea, anvelopele nu trebuie folosite atunci depășesc 10 ani sau când au fost folosite mai mult de 6 ani.”, adaugă Dražík.

  1. Dealerii de anvelope respectă măsurile de protecție în vigoare

Dealerii de anvelope iau măsuri pentru a se asigura că magazinele pot fi vizitate în deplină siguranță de către clienți. Multe lanțuri au planuri ample despre cum să-și dezinfecteze magazinele și să păstreze distanțele de siguranță adecvate între personal și clienți. În plus, mulți dealeri de anvelope au magazine online, unde pot fi rezervate și achitate costurile pentru produse și servicii.

Așadar, utilizarea anvelopelor premium de vară în timpul anotimpului cald și a celor de iarnă pentru lunile de iarnă, vor determina un condus în siguranță pentru o lungă perioadă de

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Sport22 de ore inainte

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Știri din județ2 zile inainte

Piese pentru electronisti – o solutie pentru laptopul tau stricat

Utilizatorii de laptopuri sunt familiarizati cu caldura laptopurilor, mai ales atunci cand isi folosesc computerele suficient de mult timp si...

Sport3 zile inainte

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

Eveniment3 zile inainte

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

manusi sala manusi sala
Sport6 zile inainte

Nu o sa iti vina sa crezi cum iti poate imbunatati performantele o pereche de manusi sala!

Majoritatea persoanelor care au un stil de viata activ nu folosesc manusi sala pentru exercitiile fizice. Totusi, acestea au un...

Sport7 zile inainte

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și pe...

ExclusivO săptămână inainte

La ce sa fii atent atunci cand cauti o firma de unde sa inchiriezi o schela metalica: 3 lucruri pe care sa le verifici

Schela metalica este o structura provizorie, care asigura suport muncitorilor in munca de la inaltime. Pe cat de simplu putem...

ExclusivO săptămână inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” DABO BIO TOTAL S.R.L.-D

DABO BIO TOTAL S.R.L.-D anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru DABO BIO...

Sport2 săptămâni inainte

Eva Ionescu și Călin Știrbu sunt câștigătorii probei de simplu a celei de a VII-ediții a Argeș Cup Dr. Oetker

Eva Maria Ionescu a câștigat cea de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, disputată la Tenis Club Curtea...

Olla Olla
Afaceri2 săptămâni inainte

Sezonul unei flori minunate – bujorul

Vremea bujorilor a sosit! Aceste flori gingașe și parfumate fac ca grădinile nostre să fie în plină sărbătoare în această...

Sport2 săptămâni inainte

Eva Ionescu, calificată în finala Argeș Cup Dr. Oetker. Probele de dublu au fost câștigate de români

Perechea Alexandra Anghel/ Iris Zbrâncă a câștigat cea de-a VII-a ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, după ce...

Exclusiv2 săptămâni inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii,,Granturi pentru ca-pital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO INTERNATIONAL SRL

Societatea DABO INTERNATIONAL SRL, a finalizat la data de 14.05.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Eveniment2 săptămâni inainte

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad”

„Înțeleg că DOS, elita poliției române și a filajului national, a pierdut un kkănar de interlop de la Arad. A...

Social2 săptămâni inainte

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cea mai tipică manieră a ministrului academician în securitate națională Sorin Cîmpeanu: au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat

Ministerul Educației a pus ieri în dezbatere publică Ordinul de ministru care vizează modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a...

Sport2 săptămâni inainte

Hingis, Clijsters, Djokovic și Federer au câștigat competiții Tennis Europe. Surprize pentru jucătorii de la Argeș Cup Dr. Oetker

Președintele Tennis Europe, Ivo Kaderka, salută participanții celei de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker și amintește faptul...

Știrea Zilei