Connect with us

Afaceri

Salon de înfrumuseţare pentru femei şi bărbati

Publicat

pe

Nimic din ce fac femeile în materie de tratament cosmetic, nu este interzis bărbaţilor. Pielea bărbatului este supusă la aceeaşi factori de îmbătrânire şi deci are nevoie de aceeaşi atenţie.

În funcţie de tipul de ten, de vârstă şi de problemele pe care le are tenul, tratamentul se personalizează. Antica Studio este singura locaţie din Bucureşti, singurul salon de infrumusetare ce oferă aceste avantaje cu ajutorul unor game de produse, dedicate exclusiv bărbaţilor.

De asemenea, tratamentele faciale atenuează ridurile şi ameliorează imperfecţiunile cutanate, aducând un plus de luminozitate, un aspect mai tânăr, şi mult mai proaspăt.

COSMETICĂ GENERALĂ – MAKE-UP – EPILARE

Există diverse evenimente în viaţa tuturor când ne dorim să arătăm diferit, când ne dorim un machiaj deosebit şi acestea sunt momentele când vrem să apelăm la ajutorul unui specialist în domeniu. Fie că vă doriţi un look natural şi radiant sau unul cu accente dramatice, de scenă vi se vor oferi soluţiile cele mai potrivite pentru un make-up personalizat, coafor care să pună în valoare acele trăsături care vă individualizează.

Epilarea cu ceară este cea mai rapidă metodă de a scăpa de părul nedorit de pe corp pentru o perioadă de până la 4 săptămâni. Pielea rămâne mai netedă. Îndepărtarea de la rădăcina înseamnă că părului îi ia mai mult timp să crească din nou decât dacă este îndepărtat prin metode de suprafaţă, cum ar fi râs sau creme. În plus, atunci când creşte din nou este mai subţire şi mai fin decât înainte.

Pentru acest serviciu folosim produse profesionale, recunoscute la nivel mondial, iar caracteristicile definitorii sunt:

 • Asigura îndepărtarea superioară a părului, fără iritaţie şi alergeni
 • Rezultat hidratant şi hrănitor
 • Experienţă mai puţin dureroasă
 • Acţiune delicate
 • Efect antiinflamator

MANICHIURA – PEDICHIURĂ

Unghiile îngrijite sunt de asemenea un indiciu al frumuseţii, o carte de vizită mereu la vedere.

Nu mai e de mult o noutate faptul că şi domnii, în aceeaşi măsură ca şi doamnele vor ca mâinile şi unghiile lor să arate bine, îngrijit, iar pentru aceasta apelează tot mai des la specialişti.

Pentru doamne, unghiile reprezintă accesorii, bijuterii menite a le completa cu succes look-ul. Lungi sau scurte, pătrate, ovale sau ascuţite, în culori pastelate, discrete sau în culori puternice, uni sau în combinaţii de culori şi modele, acestea pot fi întreţinute prin serviciile de manichiura clasică împreună cu soluţiile durabile oferite de manichiura tehnică cu gel sau oja semipermanenta.

TRATAMENTUL COOLIFTING

Cea mai simplă, eficienta, non-invaziva şi rapidă terapie: în 5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea facială. Combinaţia dintre concentraţia extrem de mare de compuşi activi anti-aging şi o activare eficientă a epidermei permite penetrarea aşa cum nu s-a făcut până acum.

Masajul facial este un tratament care ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, dar şi la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Şedinţele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru fermitatea şi strălucirea tenului, reducerea liniilor fine şi a ridurilor, hidratarea şi eliberarea tensiunii. Pentru rezultate vizibile şi de durată se recomandă masajul de 2-3 ori pe săptămână pe o perioadă de 4-8 săptămâni, frecventa putând varia de la client la client în funcţie de vârstă şi aspectul pielii.

Este recomandat atât doamnelor, cât şi domnilor acest salon coafura Bucuresti.

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Magazin online componente și accesorii plase țânțari

Publicat

pe

Magazin online componente și accesorii plase țânțari

Nici bine n-a sosit vara, că deja parcurile și lacurile sunt pline de țânțari. Având în vedere că plouă destul de des și cu siguranță autoritățile nu au început încă programul de dezinsecție, sunt create condițiile perfecte pentru ca aceste insecte să prolifereze. Înainte de a vă gândi să faceți o sesizare privind efectuarea unui operații de dezinsecție, cel mai bine ar fi să verificați starea plaselor de la geamurilor voastre și, în cazul în care nu aveți, să vă gândiți să achiziționați unele.

Dacă aveți îndemânarea necesară și chiar vă pricepeți să confecționați diverse lucruri, este bine de știut că în magazinul online Bestal.ro puteți găsi orice tip de accesorii plase tantari aveți nevoie. De pe acest site pot fi achiziționate toate componentele necesare producerii și reparării plaselor antiinsecte. Aici puteți consulta cea mai diversificată gamă de produse specifice, printre care menționăm:

 • adaptor plastic pentru profil bandou

 • adaptor plastic pentru profil mâner

 • balama

 • balama cu arc

 • colțar întărire plasă

 • colțar pentru ușă

 • garnitură

 • magnet ușă

 • plasă

 • profil bandou

 • profil mâner

 • profil plasă pentru uși cu balamale

 • profil pentru plasă țânțari.

Acest site este util nu numai celor care se ocupă ocazional să facă plase de țânțari sau celor care au nevoie de mici reparații, cât mai ales profesioniștilor. Orice tip de componente plase tantari ați avea nevoie, în acest magazin online găsiți tot ce vă trebuie pentru realizarea unor produse de cea mai bună calitate și cât mai rezistente în timp.

Pentru a putea face mereu cele mai bune alegeri nu ezitați să contactați un reprezentant comercial al companiei BestAL. Veți avea parte cu siguranță de sfatul cel mai avizat. De aici puteți cumpăra mult mai multe tipuri de produse, având în vedere că este vorba de unul dintre cei mai importanți distribuitori de profile și accesorii din aluminiu, cu prețurile cele mai competitive.

Citeste in continuare

Afaceri

10 greșeli SEO și de marketing online care te conduc spre eșec

Publicat

pe

10 greșeli SEO și de marketing online care te conduc spre eșec

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: 10 greșeli SEO și de marketing online care te conduc spre eșec poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Citeste in continuare

Afaceri

Cum te poți folosi de Acaju, magazin de mobilă online, pentru a aduce o schimbare în viața ta

Publicat

pe

Cum te poți folosi de Acaju, magazin de mobilă online, pentru a aduce o schimbare în viața ta

Ai avut zile in care ai simțit profund că vrei să faci o schimbare în viața ta?
Dacă ai trecut prin așa ceva, poate că soluția cea mai la îndemană este să aduci un plus de frumusețe și de confort în casa ta. Intră online pe telefon, tabletă sau calculator și caută o mobilă frumoasă.


Atunci când dorești să faci o schimbare în viața ta, soluția poate sta într-o mobilă de calitate.
Acaju, magazin de mobila online vine în întâmpinarea ta cu o ofertă diversificată de mobilier și canapele pentru orice gust și buzunar și ai posibilitatea să alegi dintr-o diversitate de variante de mobilă de bucătărie, cameră de zi, dormitoare, mobilier copii, hol, cameră tineret etc. .

Căutarea celor mai potrivite elemente de mobilier presupune ca mai întâi să navighezi relaxat pe site, să afli ultimele noutăți și să iți conturezi o idee despre ce ai putea alege pentru casa ta. Urmează să visezi cu ochii deschiși de cum va arăta casa ta cu noua ta mobilă, să iți stabilesti un buget necesar și să alegi din oferta magazinului online obiectele care se potrivesc spațiului și intențiilor tale. La ora actuală, metoda preferată de foarte mulți români este achiziția de mobilă din magazinele online.

De ce să cumperi mobilier dintr-un magazin online?

Achiziția de mobilă dintr-un magazin online aduce cu sine o serie de avantaje deosebit de importante, ce merită luate în considerare. Printre acestea sunt de amintit:

 • posibilitatea de a consulta oferta din confortul propriei locuințe, fără a mai fi nevoie să alergi prin magazine speciale de mobilă;

 • oferta de mobilier este mult mai diversificată decat intr-un magazin fizic, incluzând ansambluri sau piese de mobilier pentru amenajarea tuturor spațiilor unei locuințe;

 • poti afla doar la un click distanță mult mai multe detalii despre dimensiunile, nuanțele și materialele din care sunt realizate produsele;

 • ai posibilitatea de a plati online, prin ordin de plată și chiar la livrare;

 • poti personaliza si alege ce produse preferi, în funcție de modelele diponibile în oferta furnizorului;

 • în cazul alegerii unor produse care nu sunt în stoc, ai estimat timpul de livrare;

 • poti returna produsele în cazul în care te-ai răzgândit sau nu sunt ceea ce ți-ai dorit;

 • livrările se pot face, prin intermediul curierului, la orice locație din țară;

 • poti găsi atât produse din cele mai noi colecții ale producătorilor, cât și produse de mobilier outlet;

 • sunt disponibile numeroase oferte promoționale la prețuri extrem de avantajoase.

Unul dintre criteriile cele mai importante pe care le au în vedere cumpărătorii atunci când caută produse, este de multe ori prețul cel mai mic. Însă, având în vedere că atunci când cumpărăm mobilier avem nevoie și de calitate, investiția ar trebui să țină seama și de cel mai bun raport calitate-preț.

De ce ai alege să achiziționezi mobilier din magazinul online Acaju.ro?

Pe lângă o ofertă diversificata de mobilier pentru bucătărie, living, dormitor, hol, copii, canapele, mese, scaune, fotolii, saltele etc., acest magazin online de mobilă vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu o serie de condiții speciale precum:

 • Perioada de retur de 30 de zile, mult mai mare dacât cea standard de 14 zile;

 • Depozitarea gratuită a produselor comandate timp de 6 luni de zile;

 • Produse de mobilier outlet și promoții extrem de avantajoase;

 • Sunt acceptate la retur toate produsele, chiar dacă sunt fabricate la comandă, după specificațiile dorite de client.

 • Iar unul dintre cele mai importante detalii este că beneficiem de produse de mobilier cu plata la livrare, fara a se solicita vreo plata in avans.

Pentru mai multe detalii și pentru a solicita sfaturile unui consilier din partea acestui magazin de mobilă online, accesează site-ul Acaju.ro sau sună la 0311.300.290!

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Sport8 ore inainte

Cupa Ciresar la Tenis de Masa a persoanelor cu dizabilitati si-a desemnat castigatorii

Comunicat de presa Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoanele cu Handicap Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoanele cu...

Eveniment11 ore inainte

Editorial/Aperi siguranţa naţională când eşti cinstit cu cei care îţi plătesc solda!

Serviciile secrete româneşti nu s-au rupt decât prea puţin de practicile Securităţii. Numeric, ele sunt astăzi mult peste aparatul fostei...

EvenimentO zi inainte

Caracatita martorilor mincinosi din Politia Locala Ploiesti in dosarul “Tetra” fabricat de procurorul Negulescu Mircea

Deși fantomaticul Dosar TETRA a ajuns celebru în presa locală, întrucât acesta încă mai bântuie instanțele de circa 8 ani,...

Eveniment2 zile inainte

PROMO/MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (IV)

In curand noi dezvaluiri, inregistrari si alte documente incendiare din investigatia noastra compexa privind “MAFIA” teparilor masoni din Prahova. “Mocanita”…...

Eveniment2 zile inainte

Editorial/„Să înceapă osteneala aceasta, după atâta véci de la discălecatul ţărâlor cel dintăi de Traian împăratul Râmului, cu câteva sute de ani peste mie trecute, să sparie gândul”

Multă falsitate, ipocrizie, urâţenie, jocuri mizere, orgolii mărunte, răzbunari gratuite, impostură, avand ca actori mimi de mâna a doua, dătători...

Eveniment3 zile inainte

Crima neasumată

Doar trei zile din istorie, 13, 14 și 15 iunie, au întors România înapoi cu decenii. Nu au fost mulți...

Eveniment4 zile inainte

Vicepresedinte PNL Diaspora: Republica Moldova pe care a furat-o Plahotniuc si ai lui a fost eliberata

Am crezut mereu in prietenii mei moldoveni, romani de suflet, ca pot sa darame cel mai mare sistem mafiot construit...

Eveniment4 zile inainte

“Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate”

Salut victoria partenerilor nostri din coalitia ACUM care au reușit astăzi să elibereze Moldova de sub conducerea oligarhică de la...

Eveniment5 zile inainte

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală, scoate la iveală denunțurile obținute sub presiune și martori mincinoși

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Eveniment5 zile inainte

Radu Soviani: ,,Pentru prima dată, datoria externă a României a depășit 100 de miliarde de Euro’’

Datoria externă a României s-a majorat de la 99,8 miliarde de euro la finalul lunii martie până la 103 miliarde...

Eveniment6 zile inainte

Gata, le-am stins lumina la Frontiera!

  (Preluare National – Catalin Tache): Iata ca desi este la doar un pas sa revina la varful MAI dupa...

Eveniment7 zile inainte

Gata, e ”macel” intre Buda si Popescu la Frontiera!

(Preluare National – Catalin Tache): Peste doar cateva ore va avea loc prima confruntare soc intre ”nemuritorul” chestor  Ioan Buda...

ExclusivO săptămână inainte

Salon Du Mariage

În viaţa fiecăruia dintre noi se succed persoane, etape şi momente aparte, care merita marcate în memoria tuturor, printr-o sărbătoare...

EvenimentO săptămână inainte

Sabin Orcan: Oligarhul Plahotniuc este agent al Serviciului de Informații Externe

Directorul revistei Newsweek România, Sabin Orcan, a dezvăluit anul trecut, în cadrul unui talk-show la Chișinău, că liderul Partidului Democrat...

EvenimentO săptămână inainte

Nașul lui Zgonea (cel cu serviciul in suflet) care are afaceri cu un fost agent GRU va conduce Masoneria Lumii

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

EvenimentO săptămână inainte

Alegeri Europarlamentare/”Misterul” UDMR

Fiind plecat din Romania de citiva ani , am votat in strainatate la alegerile din 26.05.2019. Am calatorit o ora...

Știrea Zilei