Connect with us

Afaceri

Salon de înfrumuseţare pentru femei şi bărbati

Publicat

pe

Nimic din ce fac femeile în materie de tratament cosmetic, nu este interzis bărbaţilor. Pielea bărbatului este supusă la aceeaşi factori de îmbătrânire şi deci are nevoie de aceeaşi atenţie.

În funcţie de tipul de ten, de vârstă şi de problemele pe care le are tenul, tratamentul se personalizează. Antica Studio este singura locaţie din Bucureşti, singurul salon de infrumusetare ce oferă aceste avantaje cu ajutorul unor game de produse, dedicate exclusiv bărbaţilor.

De asemenea, tratamentele faciale atenuează ridurile şi ameliorează imperfecţiunile cutanate, aducând un plus de luminozitate, un aspect mai tânăr, şi mult mai proaspăt.

COSMETICĂ GENERALĂ – MAKE-UP – EPILARE

Există diverse evenimente în viaţa tuturor când ne dorim să arătăm diferit, când ne dorim un machiaj deosebit şi acestea sunt momentele când vrem să apelăm la ajutorul unui specialist în domeniu. Fie că vă doriţi un look natural şi radiant sau unul cu accente dramatice, de scenă vi se vor oferi soluţiile cele mai potrivite pentru un make-up personalizat, coafor care să pună în valoare acele trăsături care vă individualizează.

Epilarea cu ceară este cea mai rapidă metodă de a scăpa de părul nedorit de pe corp pentru o perioadă de până la 4 săptămâni. Pielea rămâne mai netedă. Îndepărtarea de la rădăcina înseamnă că părului îi ia mai mult timp să crească din nou decât dacă este îndepărtat prin metode de suprafaţă, cum ar fi râs sau creme. În plus, atunci când creşte din nou este mai subţire şi mai fin decât înainte.

Pentru acest serviciu folosim produse profesionale, recunoscute la nivel mondial, iar caracteristicile definitorii sunt:

 • Asigura îndepărtarea superioară a părului, fără iritaţie şi alergeni
 • Rezultat hidratant şi hrănitor
 • Experienţă mai puţin dureroasă
 • Acţiune delicate
 • Efect antiinflamator

MANICHIURA – PEDICHIURĂ

Unghiile îngrijite sunt de asemenea un indiciu al frumuseţii, o carte de vizită mereu la vedere.

Nu mai e de mult o noutate faptul că şi domnii, în aceeaşi măsură ca şi doamnele vor ca mâinile şi unghiile lor să arate bine, îngrijit, iar pentru aceasta apelează tot mai des la specialişti.

Pentru doamne, unghiile reprezintă accesorii, bijuterii menite a le completa cu succes look-ul. Lungi sau scurte, pătrate, ovale sau ascuţite, în culori pastelate, discrete sau în culori puternice, uni sau în combinaţii de culori şi modele, acestea pot fi întreţinute prin serviciile de manichiura clasică împreună cu soluţiile durabile oferite de manichiura tehnică cu gel sau oja semipermanenta.

TRATAMENTUL COOLIFTING

Cea mai simplă, eficienta, non-invaziva şi rapidă terapie: în 5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea facială. Combinaţia dintre concentraţia extrem de mare de compuşi activi anti-aging şi o activare eficientă a epidermei permite penetrarea aşa cum nu s-a făcut până acum.

Masajul facial este un tratament care ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, dar şi la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Şedinţele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru fermitatea şi strălucirea tenului, reducerea liniilor fine şi a ridurilor, hidratarea şi eliberarea tensiunii. Pentru rezultate vizibile şi de durată se recomandă masajul de 2-3 ori pe săptămână pe o perioadă de 4-8 săptămâni, frecventa putând varia de la client la client în funcţie de vârstă şi aspectul pielii.

Este recomandat atât doamnelor, cât şi domnilor acest salon coafura Bucuresti.

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Echipamente apicole Craiova

Publicat

pe

Oferta de echipamente apicole Craiova  de la Lucalex vine in intampinarea tuturor clientilor care vor sa inceapa o afacere apicola.  Totul a inceput din dorinta de a veni in spijinul apicultorilor deoarece pentru a pune bazele acestei afaceri, aveti nevoie de o serie de echipamente practice si utile care au rolul de a va maximiza reusita in acest domeniu. Dotarile necesare va ajuta sa mariti in mod considerabil productia, respectand cu precizie normele impuse de lege. Aici aveti la dispozitie o gama larga de echipamente ce au un rol important in dezvoltarea unei stupine. Prin intermediul mediului online vi se ofera socluri, magazii, podisoare, alimentatoare, capace si rame de unde puteti alege cu usurinta produsele care se potrivesc cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

(mai mult…)

Citeste in continuare

Afaceri

Care sunt cele mai importante mijloace de promvare a unei firme?

Publicat

pe

Odată cu deschiderea pieței online, datele problemei s-au modificat simțitor. Într-adevăr există posibilitatea de a avea succes și în afara acestui mediu, dar totul ține de specificul afacerii, de produsele, serviciile furnizate și de publicul căruia se adresează acestea. Însă pentru a avea succes atâ online cât și offline, cel mai bine este să fie identificate corect mijloacele și strategiile cele mai eficiente de promovare, să aveți mereu idei noi și curajul de a ale pune în practică.

Iară care sunt cele mai importante instrumente de promovare a unei afaceri:

 • Urmăriți să aveți mereu un site actual, modern, adaptat nevoii de informare și de căutare a clienților vizați. Lumea este într-o continuă dinamică și afacerea voastră trebuie să fie în permanență conectată la această schimbare a perspectivei și modului de abordare.

 • Selectați-vă de la început care sunt cuvintele cheie pe care doriți să vă axați promovarea. Creați un conținut care să fie optimizat pe aceste cuvinte și care să vă ajute să obțineți mai ușor o poziție cât mai bină în motoarele de căutare.

 • Promovați-vă afacerea și produsele pe site-uri de specialitate sau în publicații cu autoritate. Fără acest gen de angajare, șansa de a ajunge în atenția unui public cât mai larg este mult întârziată.

 • Folosiți cu încredere Google Ads și Facebook Ads. Prin alocarea unui buget adecvat și prin selectarea cât mai clară a publicului căruia doriți să vă adresați puteți atrage trafic important pe site și puteți avea conversii imediate.

 • Conectați-vă site-ul cu cele mai folosite rețele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Acestea sunt canale importante pentru a comunica liber și util cu cei interesați și pentru a-i ține la curent cu noutățile de pe site-ul vostru și chiar din domeniu.

 • Adăugați la site un blog, pe care să publicați constant articole interesante despre companie, produse, evenimente, lansări, promoții, noutăți etc. Prin modificările permanente de pe site, veți arăta Google că sunteți dinamic și că site-ul vostru este unul de interes.

 • Pentru a avea o comunicare cât mai bună cu clienții și pentru a-i face să fie în permanență interesați de produsele sau serviciile disponibile, creați un newsletter, pe care să-l trimiteți periodic. Oferirea de informații utile, într-o formă plăcută și accesibilă poate contribui foarte mult la obținerea unei baze de clienți loiali.

 • Realizați filmulețe de prezentare cu afacerea și cu produsele vizate spre promovare. Cu cât acestea vor fi mai reușite, utile și mai originale, cu atât vor fi mai bine receptate. Acest gen de comunicare este cel mai apreciat la ora actuală.

Acestea sunt doar cateva idei de promovare a unei firme oferite de Edcora.

Citeste in continuare

Afaceri

Importanta instalarii de camere supraveghere in spitale

Publicat

pe

Sistemul medical ne-a demonstrat in repetate randuri ca prezinta numeroase dezechilibre. Cu toate acestea nu putem generaliza acest fapt. Asa cum exista institutii spitalicesti in care actul medical este ireprosabil de la intrarea in unitate pana la iesire, tot asa exista si spitale in care problemele apar de la intrare. O serie de masuri sunt necesare pentru a imbunatati intreg sistemul medical, insa toate ar trebui corelate si stabilite termene pentru realizarea acestora. Instalarea unor camere supraveghere in interiorul spitalelor, precum si in exteriorul acestora pot aduce beneficii si genera solutii pentru o mai buna administrare a fiecarei institutii in parte.

Supravegherea continua a personalului medical, precum si a pacientilor care calca pragul spitalului poate avea ca efect o mai buna constientizare si responsabilizare a comportamentului fiecarui cetatean. Asa cum toti pacientii care se prezinta la spital sufera de o afectiune ce necesita tratare adecvata si personalul implicat in actul medical are obligatia de a se ingriji de persoanele bolnave. Din pacate, de multe ori, comportamentul uneia dintre parti depaseste limitele bunului simt si de aici pana la declansarea unui conflict nu ramane decat un pas. Aceste situatii fie pot fi evitate, fie pot fi diminuate o data cu instalarea unor camere de supraveghere. Chiar si solutionarea unor astfel de conflicte se poate realiza mult mai usor cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere.

Sistemul de supraveghere video necesar trebuie sa tina seama de dimensiunea cladirii, de numarul de saloane, de cabinete etc. Pentru o buna gestionare a intregului sistem sunt recomandate camere IP conectate la un NVR. Acestea vor putea fi vizualizate pe un monitor si controlate in timp real de o persoana special desemnata. Pentru spatii mici precum cabinete medicale sau saloane se poate folosi o singura camera de supraveghere, in timp ce pentru holuri lungi se vor folosi camere IP care sa asigure o buna vizibilitate atat ziua, cat si noaptea. Exteriorul cladirii este la fel de important de monitorizat, multe incidente neplacute se produc in afara spitalului, insa in curtea acestuia. In aceste situatii sunt potrivite camere IP de exterior cu distanta de iluminare mare care surprind in detaliu orice incident petrecut pe timpul zilei sau al noptii.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere sunt stocate local pe hard disk-ul NVR-ului. Numarul de camere, precum si rezolutia folosita influenteaza capacitatea de stocare. Pentru o disponibilitate a datelor pe o perioada mai mare de timp, este indicat sa se foloseasca mai multe hard disk-uri de mare capacitate. O functie suplimentara si necesara totodata o reprezinta functia audio. Nu doar comportamentul inadecvat ar trebui sanctionat, dar si limbajul deplasat folosit de multe ori.

Prezenta unui sistem de supraveghere video ar trebui insotit si de o serie de sactiuni aplicabile imediat. Orice abatere de la un comportament normal nu ar trebui tolerata, mai ales cand este in discutie sanatatea unei persoane, indiferent ca vorbim despre medic, asistent, portar sau pacient.

Desigur ca niste camere de supraveghere nu pot rezolva problemele care macina intregul sistem de sanatate romanesc, insa constituie o mica parte dintr-un sir lung de masuri ce ar conduce intr-un final la o imbunatatire a mediului existent in prezent in spitale.

In magazinul online www.1CCTV.ro sunt disponibile cele mai noi tehnologii din domeniul supravegherii video. Apelati cu incredere la reprezentatii magazinului pentru a primi sprijin si consultanta in luarea celor mai bune decizii privind achizitia camerelor de supraveghere.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

EvenimentO oră inainte

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu...

Eveniment16 ore inainte

CIRCULARA NENOROCITA/”Este necesar ca partea investigativ-operativa a activitatii sa fie armonizata… la aceste intalniri participarea ofiterilor SRI apare deosebit de utila”.

Laura Kovesi si-a pus oamenii sa instruiasca procurorii in spiritul colaborarii cu serviciile de informatii, dezvaluie Lumea Justitiei in exclusivitate....

Exclusiv17 ore inainte

Remedii naturiste pentru tuse – Ziarul Nationalul

Cand avem de-a face cu o raceala, tusea seaca, dar si tusea productiva ne pot pune diverse probleme. Ambele tipuri...

Exclusiv18 ore inainte

Fenomenul Midori alături de pianistul Jean-Yves Thibaudet în concert la Ateneul Român

Programul zilei de luni, 16 septembrie s-a deschia cu un concert cu doi instrumentiști de o încântătoare  virtuozitate. Recitalul violonistei Midori Goto...

EvenimentO zi inainte

A fost un experiment pus la cale de spionajul german/Personajul central a fost un agent anglo-israelian pe numele său Mihail Gorbaciov

Prăbuşirea Uniunii Sovietice n-a fost – aşa cum se crede – un eveniment brusc, petrecut peste noapte. Chiar dacă noi,...

Eveniment2 zile inainte

PLAN „CLOCIT” IN LABORATOARELE PNL PRAHOVA/OAMENI DE PARTID LA CONDUCEREA POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI

Angajații Poliției Locale Ploiești au fost băgați în ședință de primarul Adrian Dobre, joi 12 septembrie 2019. Temele discuțiilor au fost...

Eveniment3 zile inainte

MARIONETELE CARE CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI, BUGETUL SRI SI… „AGITATIA” MARE CU JUSTITIA!/ Mind belépünk és kész tébolyda.

Peste 30 de militari români au murit și 180 răniți, în Afganistan sau Irak, în teatrele de operațiuni la care...

Exclusiv3 zile inainte

Cum se desfășoară și cum se recunoaște firma capabilă de a realiza un transport agabaritic

Pentru multe persoane, transportul agabaritic pare să țină doar de autovehicule suficient de puternice pentru a putea realiza transportul. În...

Exclusiv3 zile inainte

Primul ajutor este cel care salveaza vieti!

Ai fost martorul unui accident auto? O ruda sau un prieten a facut stop cardio-respirator langa tine? Copilul a mancat...

Eveniment3 zile inainte

Încă o ”taxă de șmecherie” la MApN!

(Preluare National – Catalin Tache): După cum dezvăluiam recent, procesul de modernizare a înzestrării Armatei Române o fi el unul...

Eveniment4 zile inainte

JUSTITIA IN MANA SERVICIILOR

 Interviu cutremurator pentru Klaus Iohannis si SRI. (Preluare Lumea Justitiei): Dana Girbovan: „Ce a facut Iohannis este o procedura nereglementata...

Eveniment4 zile inainte

Donație inedită: Societatea Cultural-Istorică „Mihai Viteazu” a donat o efigie din bronz a lui Mihai Viteazu, complexului Leul de Aur din Sebeș

Complexul Leul de Aur din Sebeș, locul de popas al voievodului Mihai Viteazul, atât în anul 1599 după victoria extraordinară...

Eveniment5 zile inainte

Cum a ajuns mafia italiana sa spele bani tocmai in Romania?/Evident, prin intermediul unor politicieni romani si a unor generali din serviciile de informatii

In anul 2002 la Ploiesti. Aici isi avea cartierul general italianul Sergio Pileri si cei doi frati ai sai, trimisi...

Exclusiv5 zile inainte

Strategii de promovare a unui produs recomandate de edcora.ro

Strategiile actuale de promovare ale unui produs sunt din ce în ce mai complexe și mai...

Exclusiv5 zile inainte

AJCSPH Summer Sports a ajuns la final, cu ultima editie a anului 2019, cea din septembrie 2019

Cea de-a patra editie a jocurilor sportive pe plaja adaptate pentru persoanele cu dizabilitati si utilizatori de fotoliu rulant AJCSPH...

Eveniment6 zile inainte

Mafia italiana, DGIPI si fetitele duse la produs de catre sefi SRI – printre care si cumnata procuroarei de la unitatea de elita a DNA ST Ploiesti, Deaconu Giluela

La data de 06.09.2019, Sorina Ruxandra Matei publica pe blogul sau personal “CARACALUL ROMÂNIEI. EXCLUSIV. Generalul DGPI, număr 2 din...

Știrea Zilei