Connect with us

Eveniment

Caracatita martorilor mincinosi din Politia Locala Ploiesti in dosarul “Tetra” fabricat de procurorul Negulescu Mircea

Publicat

pe

Deși fantomaticul Dosar TETRA a ajuns celebru în presa locală, întrucât acesta încă mai bântuie instanțele de circa 8 ani, trebuie să vă reamintim că acest proces „cu cântec”, pe baza achizițiilor publice efectuate la Poliția Locală Ploiești, încă nu a fost finalizat. La ultimele termene se pare că „uneltele” de lucru ale procurorului exclus din magistratură, Negulescu Mircea, zis Portocală, zis Zdreanță, chemați ca martori în instanță, se contrazic în propriile minciuni în acest dosar „fabricat” doar din „fetișurile” față de Cristinel Toader, fost director al Poliției Locale Ploiești, și Cezar Stoichiciu, fost șef la Achiziții în cadrul aceleiași instituții. Încet, dar sigur, magistații au reușit să descoasă acest dosar „cusut cu ață albă”.

Așadar, uneltele utilizate ca martori mincinoși, martori acoperiți sau înregistrările ambientale ilegale, în diverse dosare penale, pentru „fetișurile” neprocurorului Negulescu, apar și în acest caz, ca în majoritatea anchetelor sale. După cum știți, curg pe bandă rulantă clasările în dosarele inventate de fostul procuror „Portocală”, fără să existe probe sau fapte penale. Cum de altfel se știe că libidinosul „procuror” Negulescu Mircea (foto) este, deocamdată, doar inculpat pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, acuzat instituire de grup infracțional, trafic de influență, compromiterea intereselor Justiției, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual și instigare la fals în înscrisuri sub semnatură privată ș.a.m.d..

Martorii o întorc ca la Ploiești

În cadrul acestui proces-maraton cu peste 70 de termene, col. Vasile Marian Ercuș, pe atunci șef la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), a declarat că știa de achiziția efectuată de Poliția Locală Ploiești, dar, la solicitarea factorilor de decizie ai instituției, a implementat un alt soft, fapt contrazis de documente. Vasile declarând că a primit „ordin”, să implementeze un alt soft, în afara celui achiziționat legal de către Cezar Dan Stoichiciu, în calitate de șef Achiziții la Poliția Locală Ploiești. Încă e o enigmă: de unde a venit „ordinul”? A venit pe cale ierarhică sau Negulescu, pe atunci la Parchetul Curții de Apel Ploiești, a luat-o pe scurtătură cu „șantajele”-i caracteristice? Totuși, Vasile a mai declarat, sub jurământ, că acest soft era pe un anumit calculator pe care chiar l-a și indicat. Așadar, NU EXISTĂ prejudiciu din partea inculpatului Cezar Dan Stoichiciu, ci acest prejudiciu a fost cauzat din partea altor factori de conducere ai Poliției Locale Ploiești, după cum reiese și din documente, dar și din declarațiile martorilor care, încet-încet, își schimbă acuzațiile date în dosarul de cercetare penală.

La ultimul termen, col. Vasile Marian Ercuș precizează faptul că „NU AM FOST IMPLICAT ÎN NICIUN FEL ÎN PROCESUL DE ACHIZIȚIE AL TERMINALELOR TETRA ȘI SOFT-ULUI AVL, AFERENT ACESTORA, ARĂT FAPTUL CĂ TERMINALELE FUNCȚIONAU ȘI INDEPENDENT DE SOFT-UL AVL, CEL DIN URMĂ FOLOSINDU-I DISPECERULUI PENTRU LOCALIZAREA ÎN TEREN A STAȚIILOR, ARĂT CĂ, LA MOMENTUL RESPECTIV, CA ȘI ATRIBUȚIE DE SERVICIU, RĂSPUNDEAM DE FUNCȚIONALITATEA PLATFORMEI TETRA LA NIVELUL JUDEȚULUI PRAHOVA. ARĂT CĂ STAȚIILE TETRA NECESITAU UN COD DE CRIPTARE PE CARE ÎL OFEREA DOAR STS, IAR PROCESUL DE AVIZARE AL ACESTOR TERMINALE IMPLICĂ ACORDAREA CODURILOR DE CRIPTARE. (…) MENȚIONEZ CĂ TERMINALELE TETRA CORESPUNDEAU SPECIFICAȚIILOR MINIME IMPUSE DE STS.

Ulterior, colonelul Vasile se contrazice în declarații, ba chiar sfidează procesele verbale semnate. Potrivit procesului verbal, înregistrat la data de 10 mai 2011, colonelul Vasile a girat faptul că „Lucrarea a fost executată în baza solicitării Poliției Locale (…), serviciul funcționează în parametrii normali și personalul Poliției Locale Ploiești desemnat să opereze stația de lucru a fost instruit în acest sens.” Culmea, un proces verbal aprobat și de directorul general adjunct al Poliției Locale, Vaida Adrian, alt martor mincinos în acest dosar și, desigur, unealta neprocurorului Negulescu, un dosar care nu conține probe reale, iar așa-zisele denunțuri au fost obținute sub presiune de la martori cu „identitate protejată”.

Așadar, după „punerea în funcțiune a serviciului”, colonelul Vasile are o revelație și declară: ÎMI AMINTESC CĂ, DUPĂ O PERIOADĂ DE CÂTEVA LUNI, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE POLIȚIA LOCALĂ NU-ȘI REZOLVASE PROBLEMA FUNCȚIONALITĂȚII SOFT-ULUI ACHIZIȚIONAT, PRINTR-O ADRESĂ NE-A CERUT SUPORT TEHNIC ÎN VEDEREA PUNERII LA DISPOZIȚIE A UNUI ASTFEL DE SOFT. (…) LE-AM SPECIFICAT ACESTORA CĂ LE PUNEM LA DISPOZIȚIE SOFT-UL PROVIZORIU PÂNĂ LA REZOLVAREA PROBLEMELOR CU SOFT-UL PROPRIU ACHIZIȚIONAT.”

Totuși, „în ciuda eforturilor depuse de reprezentanții STS”, sistemul AVL achiziționat de Poliția Locală Ploiești nu a putut fi pus în funcțiune folosind infrastructura Platformei Comune TETRA. Colonelul Vasile a mai declarat, la ultimul termen, că „soft-ul era instalat pe calculatorul existent la Dispeceratul Poliției Locale”, fapt nerecunoscut în dosarul de urmărire penală, întocmit de polițista Grigore Monica Elena, cea care, curios sau dubios, l-a urmat pe așa-zisul procuror Negulescu, când acesta a „migrat” tactic de la Parchetul Curții de Apel la DNA.

De altfel, în urma unei declarații, dată în instanță, în data de 10.05.2018, a unor documente și câteva stenograme/înregistrari audio, proces penal a luat o altă turnură și a făcut lumină și în alte dosare penale dezvăluind adevarații făptuitori: Adrian Vaida, veșnicul director interimar și respectiv fostul director al Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe.

Reprezentanții STS – enigmatici și solemni

Reamintim că, în luna februarie 2011, Poliția Locală a trimis o adresă către STS, prin care a cerut sprijin și consultanță tehnică de specialitate în vederea implementării unui serviciu AVL. Reprezentanții STS s-au deplasat la sediul Poliției Locale, unde au semnat Procesul Verbal din care reiese că softul a fost implementat și personalul a fost instruit. Alte detalii le puteți citi aici:

https://mediasud.ro/delatorul-adrian-vaida-de-la-politia-locala-ploiesti-si-a-denuntat-colegii-la-praduitorul-mircea-negulescu/

La vremea respectivă, conform unui Proces Verbal, directorul interimar Adrian Vaida, Chifor George, șef dispecerat și reprezentantul STS au luat la cunoștință că softul era funcțional. Cu o singură omisiune: la momentul respectiv se implentase, de fapt, un soft al STS, nu achiziționat de către Poliția Locală din motive… necunoscute, la aceea vreme, întrucât nu a existat nicio corespondență între STS și Poliția Locală, din care să reiasă că softul achiziționat de Poliția Locală nu poate fi implementat din cauza unor probleme tehnice. În afară procesului verbal, STS nu a trimis nicio adresă. Din motive greu de înțeles, Vaida și Chifor au ascuns acest aspect, în loc să ia măsurile necesare pentru remedierea situației ivite.

Din declarațiile date în instanță, în mod clar (cu martori), reiese faptul că Adrian Vaida era conștient că el este de fapt făptuitorul și a ascuns această problemă, rugându-l pe Toader Cristinel să nu îl introducă în plângerea penală, mizând atunci pe protecția fostului procuror Negulescu.

Astfel, conducerea de atunci a Poliţiei Locale, (în interimatul deținut de directorul adjunct Adrian Vaida) în loc să ia măsurile necesare pentru implementarea softului deja achitat, a instalat un sistem software pus la dispoziţie de STS, cu titlu gratuit, însă provizoriu. Pe motivul că programul achiziţionat nu era compatibil cu sistemul de transmisiuni STS. Acest fapt s-a aflat abia după doi ani, când scandalul a ajuns în presa locală, STS dând un comunicat de presă față de situația creată. În acest răstimp, doar Adrian Vaida și Chifor George cunoșteau situația reală. Ulterior, reprezentanţii STS ar fi înştiinţat conducerea Poliţiei Locale că nu mai pot lăsa la dispoziţia instituţiei softul împrumutat în mod gratuit. Deși, potrivit declarației reprezentantului firmei Barby Route, Adrian Barbu, în prezența unei delegații STS s-au făcut probe și, paradoxal, softul achiziționat de Poliția Locală se afla pe una dintre cele două partiții ale serverului Poliției Locale. Comisia de recepție din cadrul Poliției Locale nu avea atribuții pentru implementarea sistemului, fapt recunoscut și de Vaida, dar și de col. Vasile Marian Ercuș în instanță.

Însă, Adrian Vaida avizase procesul verbal prin care „serviciul funcționează în parametrii normali și personalul Poliției Locale (…) a fost instruit.” Potrivit declarației date în instanță, nu-și reamintea acest lucru. Un Proces Verbal semnat și de colonelul Vasile Marian. Adică cel care în fața organelor de cercetare, sub presiune sau nu, declara că „în ciuda eforturilor tehnice depuse de reprezentanții STS, sistemul AVL achiziționat de Poliția Locală Ploiești nu a putut fi pus în funcțiune”, în timp ce din Minuta întâlnirii (vezi AICI) reiese contrariul.

Mai mult, col. Vasile recunoaște în instanță că „softul era instalat pe calculatorul existent la dispeceratul Poliției Locale” și a menționat că „terminalele TETRA corespundeau specificațiilor minime impuse de STS”, în timp ce în dosarul de cercetare declarase că „Pe stația de lucru destinată acestui scop nu era intalat niciun program.”

De aici se deduce că dosarul deschis de Negulescu, pe vremea când „presta” la PCA Ploiești, ca multe altele clasate,  nu conține probe reale, iar așa-zisele denunțuri au fost obținute sub presiune de la martori cu identitate protejată.

Prin ordonanța din data de 12.102016, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, instigare la mărturie mincinoasă, reținându-se faptul că numitul Vaida Adrian, la data de 27.05.2015, a denunțat organelor de urmărire penală fapte nereale în legătură cu Toader Cristinel și i-a determinat pe Mocanu Gabriela Isabela și Vasilescu Ioan Gabriel să formuleze denunțuri asemănătoare, astfel încât ultimii doi au denunțat organelor de urmărire penală fapte nereale, au dat declarații mincinoase, producând și probe nereale în susținerea afirmațiilor mincinoase.

La data de 14.03.2018, persoana vătămată, Toader Cristinel a înaintat o continuare a plângerii penale, în care solicita extinderea cercetărilor și față de Negulescu Mircea, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și ulterior la DNA Ploiești, întrucât acesta i-a instigat, în mod repetat, pe Vaida Adrian, Mocanu Gabriela Isabela, Vasilescu Ioan Gabriel și Dorobanțu Narcis să formuleze denunțuri false. Adică în stilul de zdreanță al procurorului Portocală.

Caracatița anchetatorilor reiese din arborele „ginecologic”

Pentru ca toate aspectele prezentate mai sus să devină mai clare, atât pentru cititori, cât și pentru judecătorii din instanță, trebuie spus că fostul şef al Biroului de Investigare a Criminalităţii la Regimul Fondurilor Publice şi a Corupţiei, subcomisar de poliţie Elena Monica GRIGORE,  care s-a ocupat de anchetă în făurirea dosarului, a dat dovadă de mult aplomb și servitute față de Portocală, astfel încât acesta din urmă a tras-o după el când s-a mutat la DNA ST Ploieşti, devenind, între timp, inspector principal Monica Grigore.

După cum bine știți, Parchetul General a început urmărirea penală pentru toți procurorii de la DNA ST Ploieşti pentru constituirea unui grup infracţional organizat, cercetare  abuzivă și/sau abuz în serviciu, inclusiv urmărirea penală pe numele polițiștilor judiciari: comisarului-şef de poliţie Mihai Iuliano Iordache şi comisarului-şef de poliţie Gabriela Florea. Iordache nu mai este la DNA Ploieşti din 21 iunie 2018, ca urmare a pensionării. În privinţa comisarul-şef de poliţie Gabriela Florea, DNA precizează că activitatea desfăşurată de aceasta la DNA Ploieşti este în curs de evaluare. Cei doi poliţişti apăreau în înregistrări realizate de Vlad Cosma, fiind ofiţerii care lucrau cu procurorul Mircea Negulescu.

Paradoxal, pe numele Monicăi Grigore nu s-a început urmărirea penală, adică chiar polițistul judiciar preferat de Negulescu Mircea și adus special să-i satisfacă „fetișurile”. În această ipoteză precizăm că în dosar, deși s-a contrazis în declarațiile date în instanță, Adrian Vaida a fost sărit din schemă. Cristian Balaci, Mariana Ionescu, Cezar Dan Stoichiciu și Adrian Barbu, ultimul fiind reprezentantul firmei Barby Route SRL cel care trebuia să implementeze sistemul, sunt încă inculpați. Aflați pe atunci în funcții, Cristian Balaci, Mariana Ionescu, Cezar Dan Stoichiciu nu aveau nicio atribuție față de implementarea sistemului și nu pot fi vinovați că nu au cunoștințe IT, fapt recunoscut și de col. Vasile Marian Ercuș (STS) în instanță. Mai mult, secretarul comisiei era Buciumeanu Dragoș Costin, alt „dat dispărut”, subtil, din dosar, implicit dintre inculpați.

Ca să elucidăm misterul disparițiilor unor nume de inculpați din dosar

Buciumeanu Dragoș Costin (foto), făcând parte din comisia de achiziții, nu numai că a semnat procesul verbal de recepție cantitativă, ba chiar l-a conceput pentru o staţie fixă de comunicaţii TETRA SEPURA SRG, 16 staţii mobile emisie-recepţie TETRA SEPURA SRG 3500 GPS, 100 de staţii portabile de comunicaţii TETRA SEPURA SRH- 3800 GPS şi, ceea ce era mai important, un sistem software-hardware AVL de gestionare a terminalelor.

Buciumeanu este băiatul surorii lui Vasile Grigore, fost ofițer de miliție și general în rezervă, făcut la apelul bocancilor de către fostul președinte Ion Iliescu, fost șef temporar IPJ Prahova și fost primul șef al Gardienilor Publici, acum Poliție Locală. Probabil, primul mentor al șefilor PL, Carmen Gheorghe și Adrian Vaida.

Polițista Monica Elena Grigore (foto) este soția lui Cezar Ștefan Grigore, fost șef birou FILAJ/investigații DOS Prahova, fiul generalului în rezervă Vasile Grigore. Desigur, irelevant, mama lui Cezar Grigore a fost secretara colonelului Ilie Pescaru, fostul șef al securității Prahova și apoi a lui Păltanea Corneliu, fost șef al SRI Prahova, după revoluție.

Buciumeanu este văr primar cu soțul polițistei Monica Grigore, astfel că enigmele încep să fie elucidate! Buciumeanu a recunoscut în instanță că echipamentul achiziționat a existat și când judecîtorul l-a întrebat când a mințit: în declarațiile din dosar sau în instanță, a spus că nu „are cuvintele la el”, probabil nu le mai avea dictate. Sau, probabil, avea doar cifre la el, atâta timp cât actualul director, fie el interimar, Adrian Vaida, l-a propulsat în funcția de șef serviciu contabil la Poliția Locală, unde câștigă vreo 7-8.000 de lei noi-nouți, pe lună, din banii publici.

Rămâne ca și instanța să descopere misterele      dintr-un dosar început în stilul care l-a făcut celebru pe paraditorul, actual inculpatul, Negulescu Mircea, precizeaza colegii nostri de la Mediasud, confirmand in totalitate dezvaluirile noastre.

Situatia este insa mult mai compexa.

La nivelul redactiei noastre se afla cateva inregistrari audio ambientale compromitatoare pentru Adrian Vaida, eternul director al Politiei Locale Ploiesti urmarit penal in mai multe dosare penale printre altele si pentru savarsirea infractiunilor de inducere in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal “, alaturi de Carmen Gheorghe directoarea “suspendata” a Politiei Locale Ploiesti (trimisa in judecata intr-un dosar peentru fapte de coruptie) si de “Mocanita”, sefa Serviciului Juridic din aceasta institutie (concubina “masonului-mascat-macho” Bogdan Petrescu).

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/22/fals-si-uz-de-fals-la-politia-locala-ploiestimason-serviciul-de-interventie-rapida-mascatii-institutiei/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/03/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-l-b-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/06/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan-ii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/11/promomascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan/

Astfel, in prima inregistrare audio ambientala, Adrian Vaida recunoaste interlocutorului faptul ca softul din dosarul lui Cezar Stoichiciu a existat si Carmen Gheorghe a vrut sa il distruga

In a doua inregistrare ambientala, Adrian Vaida recunoaste ca “a rezolvat” cu sanctiunea disciplinara ca s-a vorbit la nivelul primarului Adrian Dobre, practic s-a autodentat ca s-a facut un trafic de influenta!

Mai mult, acest trafic de influenta este confirmat de Adrian Vaida in instanta in procesul intentat de el politistei locale pe care a hartuit-o sexual.

Astfel, in instanta, Adrian Vaida declara ca NU a fost sanctionat ca doar a fost o propunere a Comisiei de Disciplina din Primaria Ploiesti si atat.

Practic, Adrian Vaida l-a dat pe “tobogan” pe primarul Adrian Dobre ca acesta NU a respectat legea si urmare a unui trafic de influenta NU l-a sanctionat pe Adrian Vaida.

Cele doua inregistrari audio ambientale au fost puse la dispozitia organelor de cercetare penala. (Crsitina T.).

 

 

 

Articolul Caracatita martorilor mincinosi din Politia Locala Ploiesti in dosarul “Tetra” fabricat de procurorul Negulescu Mircea apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Eveniment

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Publicat

pe

De

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28 martie, utilizatorii de Galaxy S23 Series, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) și Tab S9 (Wi-Fi) vor avea acces la noi modalități de comunicare, creativitate și productivitate cu Galaxy AI.

Odată cu această actualizare, Samsung marchează un pas semnificativ în democratizarea AI-ului pe telefoanele mobile, oferind o gamă mai largă de funcționalități care aduc plus valoare experienței utilizatorilor Galaxy de pretutindeni.

Atunci când călătorești în Paris și dorești să întrebi localnicii despre un restaurant autentic, poți să folosești funcția Interpreter pentru a depăși barierele lingvistice și pentru a purta conversații traduse în timp real. Apoi, poți folosi Live Translate** pentru a rezerva cu ușurință o masă la restaurant prin telefon datorită traducerii apelului în timp real.

Pe măsură ce te îndrepți către restaurant, cu ajutorul Circle to Search cu Google afli despre clădirile care îți ies în cale. Captează frumusețea orașului cu camera foto și folosește funcția Generative Edit*** pentru a a obține cea mai bună fotografie. În timp ce aștepți să mâncarea la restaurant, notezi lucrurile frumoase pe care le-ai văzut în oraș în Samsung Notes și utilizezi Note Assist**** pentru a-ți organiza jurnalul denumit „Excursie la Paris”. Acesta este doar un exemplu care îți arată că puterea AI-ului este cu adevărat nelimitată.

*Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garanție în ceea ce privește acuratețea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de caracteristicile AI. Logarea în contul Samsung poate fi necesară pentru a utiliza anumite funcții AI Samsung.

**Live Translate necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Live Translate este disponibil doar în aplicația preinstalată Samsung Phone. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi ar putea necesita descărcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată.

***Generative Edit necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Editarea cu Generative Edit duce la redimensionarea unei fotografii până la 12MP. Un identificator vizibil este suprapus pe imaginea rezultată la salvare pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Precizia și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

****Pentru textul în Samsung Notes (între 200 și 4000 de caractere), este necesară autentificarea în contul Samsung și o conexiune la internet.

Citeste in continuare

Eveniment

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

Publicat

pe

De

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de înregistrare video avansată și eficientă, cu o gamă largă de caracteristici care sporesc siguranța și ușurința în utilizare pentru șoferi.

NAVITEL R35 este echipată cu o cameră de înaltă calitate capabilă de filmare video Full HD, oferind imagini clare și detaliate în orice condiții de iluminare, fie că este zi sau noapte. Cu un unghi larg de vizualizare de 135° și o lentilă wide de șase straturi, această cameră poate captura chiar și cele mai mici detalii, cum ar fi semnele de circulație, plăcuțele de înmatriculare și semafoarele.

NAVITEL R35 se evidențiază printr-o serie de caracteristici avansate, proiectate pentru a oferi o experiență de înregistrare video completă și eficientă pentru utilizatorii săi. Senzorul camerei GC2053 asigură capturarea detaliată a imaginilor în format Full HD, în orice condiții de iluminare, garantând astfel o vizualizare clară și precisă a evenimentelor de pe drum. Cu un ecran compact IPS de 1,47”, utilizatorii pot monitoriza feed-ul video live și pot gestiona setările camerei în timp real, oferindu-le un control simplu și intuitiv asupra dispozitivului. De asemenea, G-senzorul ajustabil își demonstrează utilitatea în situațiile de urgență, intervenind pentru protejarea înregistrărilor în caz de impact sau manevre bruște. Capacitatea de stocare extensibilă de până la 128 GB, cu ajutorul cardurilor microSD, permite utilizatorilor să salveze o cantitate mare de înregistrări, fără a-și face griji în privința spațiului disponibil. În plus, conectivitatea Wi-Fi permite controlul la distanță al camerei de bord prin intermediul aplicației Navitel DVR Center, oferind utilizatorilor o modalitate convenabilă de a gestiona și partaja înregistrările lor folosind dispozitive Android și iOS. Aceste caracteristici esențiale conferă NAVITEL R35 un avantaj competitiv pe piața dispozitivelor de înregistrare video auto, asigurându-le șoferilor o soluție completă și fiabilă pentru monitorizarea și securizarea experiențelor lor de conducere.

NAVITEL R35 reprezintă un pas înainte în tehnologia de înregistrare video pentru autovehicule, oferind șoferilor o modalitate simplă și eficientă de a-și îmbunătăți experiența pe drum, datorită caracteristicilor precum înregistrarea Full HD, unghiul larg de vizualizare sau conectivitatea Wi-Fi, această cameră de bord fiind concepută pentru a oferi siguranță și liniște în timpul fiecărei călătorii.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL R35 și alte produse NAVITEL, vizitați http://www.navitel.com/ro.

Despre NAVITEL:

NAVITEL® este recunoscut ca un jucător foarte important în domeniul dezvoltării soluțiilor tehnologice avansate pentru navigația auto, supraveghere auto, înregistrare video digitală (DVR) și accesorii diverse pentru vehicule. Obiectivul său principal este să îmbunătățească experiența conducătorilor auto prin furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate, care înglobează cele mai recente inovații tehnologice. Prin concentrarea pe satisfacerea cerințelor în schimbare ale șoferilor și prin sublinierea importanței siguranței și confortului în timpul condusului, NAVITEL® se străduiește să ofere echipamente de vârf care să satisfacă diversitatea nevoilor conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro

Citeste in continuare

Eveniment

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Publicat

pe

De

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să gestionezi apelurile în mașină fără a avea nevoie de port USB sau Bluetooth.

Cu Navitel BHF02 BASE, nu trebuie să-ți faci griji dacă mașina ta nu este echipată cu tehnologie modernă. Acest dispozitiv îți oferă posibilitatea de a asculta muzica de pe smartphone-ul tău și de a prelua apelurile în mod hands-free, direct prin difuzoarele mașinii tale. Cu butoanele integrate, poți controla ușor muzica și apelurile, fără să-ți iei ochii de la drum.

Principalele caracteristici ale modulatorului FM auto Navitel BHF02 BASE includ:

– Set hands-free integrat: Cu microfonul încorporat și tehnologia avansată de reducere a zgomotului, Navitel BHF02 BASE asigură o calitate excelentă a convorbirilor chiar și în medii zgomotoase. Acest lucru înseamnă că poți prelua apelurile în mod clar și fără interferențe, oferindu-ți siguranță și confort în timpul condusului, deoarece îți poți concentra atenția pe drum, fără a fi distras de zgomotele din jur.

– Conectivitate Bluetooth: Dispozitivul se conectează rapid și ușor la smartphone-ul tău prin tehnologia Bluetooth, oferindu-ți posibilitatea de a accesa întreaga ta colecție de muzică și de a prelua apeluri în mod hands-free în mașină. Astfel, poți rămâne conectat la tot ceea ce contează pentru tine, fără a compromite siguranța și confortul călătoriei tale.

– Port USB de încărcare rapidă: Navitel BHF02 BASE este echipat cu un port USB de încărcare rapidă, care îți permite să încarci dispozitivele mobile într-un timp record. Indiferent dacă ai avut o zi lungă sau ești pe drumuri lungi, acest dispozitiv îți oferă posibilitatea de a-ți încărca rapid smartphone-ul sau tableta, astfel încât să rămâi mereu conectat.

– Suport pentru carduri microSD și USB: Cu suportul pentru carduri microSD și USB, Navitel BHF02 BASE îți oferă flexibilitatea de a accesa întreaga ta bibliotecă muzicală fără a ocupă spațiu pe telefonul tău. Pur și simplu introdu un card microSD sau un stick USB în dispozitiv și poți reda muzica preferată în mașină, fără a fi nevoie să folosești spațiul de stocare limitat al smartphone-ului tău.

„Navitel BHF02 BASE este soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă acces la muzică și apeluri în mașină fără a fi nevoie de tehnologie avansată în bord. Este practic, ușor de utilizat și îți oferă o experiență de conducere mai sigură și mai plăcută”, a declarat directorul de marketing al Navitel.

Pentru mai multe informații despre modulatorul FM auto Navitel BHF02 BASE și alte produse Navitel, vizitați site-ul nostru oficial sau contactați departamentul nostru de relații cu clienții.

Despre Navitel:

NAVITEL® se distinge pe piața globală prin furnizarea unei game variate de soluții tehnologice avansate, inclusiv modulatoare auto, sisteme de navigație GPS, camere de supraveghere auto și înregistratoare video digitale (DVR), alături de o varietate de accesorii vehiculare. Cu o misiune clară de a îmbunătăți experiența conducătorilor auto, NAVITEL® se concentrează pe dezvoltarea și oferirea de produse de înaltă calitate, care integrează cele mai recente inovații tehnologice. Într-o lume în continuă schimbare, cu cerințe dinamice ale automobiliștilor, NAVITEL® se angajează să ofere echipamente de avangardă care să răspundă nevoilor variate ale conducătorilor auto, accentuând importanța siguranței și confortului în timpul călătoriilor.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized14 ore inainte

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Uncategorized23 de ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

UncategorizedO zi inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorized2 zile inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Uncategorized5 zile inainte

De ce este aceasta una dintre cele mai bune optiuni de vestiar metalic scolar?

In cautarea solutiilor optime pentru organizarea spatiilor destinate elevilor, selectia mobilierului adecvat joaca un rol crucial. Vestiarul metalic scolar nu...

ExclusivO săptămână inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Care sunt tendințele de piață pentru achiziționarea apartamentelor în București în ultimii ani? Care sunt tendințele de piață pentru achiziționarea apartamentelor în București în ultimii ani?
AfaceriO săptămână inainte

Care sunt tendințele de piață pentru achiziționarea apartamentelor în București în ultimii ani?

Piața imobiliară din București este în continuă schimbare, iar tendințele în achiziționarea apartamentelor reflectă evoluțiile socio-economice, modificările legislative și alte...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

UncategorizedO săptămână inainte

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

UncategorizedO săptămână inainte

MSI lansează în România noua serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță lansarea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu...

Știrea Zilei