Connect with us

Afaceri

Sfaturi pentru pagina de produs a magazinelor online de urmat daca oferi servicii SEO – Partea a II-a

Publicat

pe

servicii SEO magazin online

Cand un business owner apeleaza la servicii SEO, un specialist SEO trebuie sa stabileasca o strategie de crestere eficienta a magazinului online in Google, iar optimizarea paginilor de produs pot genera foarte rapid trafic organic si vanzari. In partea I pe care o poti citi pe IasiAzi.ro am tratat in mare parte ceea ce tine de factorii care influenteaza atat zona de UX – experienta utilizatorului – cat si bugetul de crawling si indexare.

Asadar, sa continuam si sa vedem ce optimizari mai poti aduce paginii de produs a unui magazin online daca oferi servicii SEO Bucuresti si sa generezi rezultate cu impact rapid:

Optimizarea Meta titlului si a Meta descrierii

Meta titlul si Meta descrierea sunt doua elemente adesea ignorate de catre proprietarii magazinelor online cu toate ca acestea sunt o modalitate exceptionala pentru a asigura relevanta unei pagini, rata de click (CTR) si de a imbunatati pozitionarea paginiilor in SERP. Daca inca nu ai experienta necesara ca sa iti poti da seama cum vor arata Meta tags editate de catre tine poti folosi un instrument online gratuit precum Plummedia, care îți va permite sa vezi dimensiunea curent acceptata si afisata a meta titlului si a meta descrierii, precum si cum vor fi dupa modificarile aduse, atat pentru varianta mobila, cat si pentru desktop.

In prezent Meta Titlul implica scrierea acestuia pana la limita de 65 de caractere, iar Meta descrierea, poate varia intre 140 si 155 de caractere in functie de alti factori dar si de device-ul de pe care se efectueaza cautarea, si este bine sa tii cont de urmatoarele aspecte:

 • Ofera o descriere unica si precisa a fiecarei pagini care sa reflecte continutul paginii de produs a magazinului online;

 • Pentru cresterea CTR-ului descrierea trebuie sa fie egala sau mai mica de 155 de caractere.

 • Include cuvantul cheie in forma sa exacta sau chiar si variatii ale acestuia, precum si numele produsului.

 • Utilizeaza brandul – numele magazinului online si diferentiatorii de marketing precum beneficii sau avantajele obtinute de oameni precum ar fi transportul gratuit, montaj inclus, plata rapida si sigura, garantie extinsa gratuita etc.

Stim ca de-a lungul timpului meta tags-urile au variat in dimensiune, au fost lungite sau scurtate, insa acest lucru este unul din nenumaratele motive pentru care orice site are nevoie de servicii SEO in mod constant si nu doar ocazional.

Imbunatatirea utilizabilitatii prin breadcrumb

Meniul Breadcrumb” este eficient si poate creste rata de clic deoarece rezultatul afisat in Google este fragmentat si mai relevant pentru utilizatorii online si, totodata, le comunica ca acea pagina contine exact ceea ce cauta. De asemenea, utilizarea bredcrumbs va ajuta atat oamenii sa navigheze mai usor pe site, cat si motorul de cautare care va putea sa inteleaga mai bine structura si continutul site-ului.

Optimizarea titlului produsului

Daca oferi servicii SEO ar trebui sa te orientezi si sa optimizezi titlul produsului astfel incat utilizatorul sa poata intelege ce ofera o pagina specifica a magazinului online dintr-o privire. Optimizarea titlului H1 este unul dintre cei mai importanti factori de ranking, iar in anumite situatii acesta iti poate impune sa utilizezi diferite detalii si cuvinte cheie atat ale produsului, cat si a categoriei din care face parte, insa tine cont ca lungimea acestuia sa nu fie mai lung de 60 de caractere pentru ca se va adauga la lungimea intregului URL, care este indicat sa nu depaseasca 100 de caractere in total pentru o indexare rapida si facila.

Optimizarea continutului

Optimizarea continutului va stimula si oferi o relevanta mai mare paginilor magazinului online la cautarilor utilizatorilor care folosesc Google sau alte motoare de cautare.

Cum sa optimizezi continutul unei pagini de produs?

Cele mai multe platforme pe care sunt dezvoltate magazine online, inclusiv cele de tip SaaS au in continutul paginii de produs Tab-uri diferite pentru Descrierea produsului, atributele acestuia, pentru producator si chiar detalii de Livrare.

Recomandarea specialistilor de la ADfel.ro este sa renuntati la eventualele Tab-uri destinate producatorului produsului si cel pentru Detalii de livrare pentru ca de cele mai multe ori acest continut text, chiar daca nu este duplicat, in sensul de intalnit pe mai multe site-uri diferite, este comun si de multe ori acelasi in toate paginile de produs.

Pentru a asigura o relevanta mai buna la cautarile utilizatorilor online utilizeaza informatiile despre producator intr-o pagina dedicata a acestuia unde se listeaza produsele aferente si o alta pagina cu informatii despre Detalii de livrare cu link navigational usor de gasit in Footer.

Pastreaza sectiunea de Descriere a produsului bogat descriptiva pentru a oferi cat mai multe informatii de valoare pentru utilizator, dar si pentru a fi unic pe internet, ceea ce va fi apreciat de Google.

Optimizarea imaginii

servicii seo imagine produs magazin online

In relevanta paginii pentru cuvintele cheie ale produsului un alt factor de crestere sunt imaginile. Adaugarea imaginilor trebuie sa se faca corect atat din punct de vedere tehnic cat si ca un truc pentru o conversie mai mare. Iata cateva sfaturi pe care ar trebui sa le stii cu privire la optimizarea imaginilor:

 • Foloseste numai imagini relevante de inaltă calitate;

 • Adauga imagini in ansamblu, dar si in detaliu;

 • Daca este cazul, utilizeaza modele, care folosesc produsele, cu care oamenii se pot identifica;

 • Foloseste cuvantul cheie in denumirea produsului utilizand “-”;

 • Adauga ALT si Title care contine cuvantul cheie.

Utilizarea videoclipurilor

Videoclipuri adauga un plus de relevanta pentru motoarele cautare, iar utilizatorii vor ramane mai mult in pagina urmarind vizual ce le poate oferi acel produs. Acest ultim lucru va fi in avantajul clientului tau pentru a creste conversiile si pentru a te diferentia de concurenti, insa trebuie sa fii atent la pastrarea adaptari variantei pentru mobil pentru ca dese ori elementele de incorporare ale videoclipurilor prin div-uri pot crea probleme si adesea ies din ecranul telefonului.

Exista trei moduri in care poti utiliza videoclipuri in paginile de produs optimizare ale unui magazin online:

 • Incarcarea videoclipurilor pe serverul unde este gazduit si magazinul online;

 • Incarcarea videoclipurilor in YouTube, Vimeo sau alte platforme si redarea in paginile magazinului online;

 • Servirea continutului video din CDN (content delivery network) si redarea in paginile magazinului online.

Foloseste ratingul si recenziile produselor

Atat ratingul, cat si recenziile produselor oferite de clienti sunt utilizate in zona tehnica prin schema, iar afisarea lor pentru viitorii clienti pot fi folosite ca argumente pentru a fi cumparate. Iar utilizatorii tind sa converteasca mai mult atunci cand citesc alte recenzii pozitive ale altor utilizatori care au achizitionat acel produs sau unul similar.

Foloseste cross-selling si upselling

Vanzarea incrucisata este strategia de a vinde un produs sau serviciu suplimentar clientului existent pe baza unor anumite specificatii sau afinitiati intre produse.

Obiectivul vanzarii incrucisate poate fi fie cresterea veniturilor obtinute per cos de cumparaturi sau comanda, pentru cresterea valorii medii de comenzi din magazinul online, pentru a imbunatati rata de conversie sau pentru inmultirea clientilor.

Prin strategia denumita upselling potentialii clienti sau cei deja existenti sunt incurajati sa achizitioneze un produs mai scump decat cel ales initial sau pachete pentru care magazinul ofera un anumit discount spre diferenta de achizitia fiecaruia in parte.

Continutul generat de utilizatori

Daca te intrebi ce este continutul generat de utilizatori, atunci trebuie sa stii ca acesta este orice forma de continut text sau media cum ar fi imagini, videoclipuri postate de utilizatori pe magazinul online.

Acesta poate fi extrem de favorabil pentru ceilalti utilizatori care isi expun opiniile si imaginile reale referitoare la produsul in sine, livrare, suportul oferit si imagini cu produsul parvenit sau chiar eventuale diferente dintre cele afisate spre vanzare si cele vandute.

Cu toate acestea daca optezi pentru posibilitatea afisarii continutului generat de utilizatori, atunci este bine sa ai si capacitatea de gestionare a reputatiei, dar si impiedicarea eventualului spam.

In concluzie, daca oferi servicii SEO precum specialistii de la ADfel.ro exista numeroase modalitati pentru a imbunatati performantele unui magazin online, generarea de trafic organic si conversiile, insa daca alegi sa aplici cele mai eficiente tehnici de optimizare pentru factorii majori care impun relevanta paginilor la cautari, putem afirma ca esti pe drumul cel bun!

Campanii Social Media Bucuresti

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Autodesk prezintă Noua Eră a construcțiilor conectate cu Autodesk Construction Cloud

Publicat

pe

Peste 50 de îmbunătățiri și integrări mai puternice au fost create pentru a permite industriei construcțiilor să se dezvolte, să fie reduse riscurile și să crească rentabilitatea.

Autodesk University, la summitul  Connect & Construct Summit, a lansat Autodesk Construction Cloud, care combină tehnologiile avansate, o rețea unică de constructori  care are ca scop conectarea oamenilor și datelor pe întreg ciclul de viață al clădirii, de la proiectare până la lucrările de finisare.

În centrul Autodesk Construction Cloud se găsesc cele mai bune soluții de construcție, precum BuildingConnected, BIM 360 și PlanGrid. Autodesk Construction Cloud aduce aceste soluții împreună și cu instrumentele consacrate de proiectare Autodesk, conectează sediul, birourile și echipele de teren pentru a crește colaborarea și productivitatea.

Instrumentele de autorizare de proiectare stabilite de Autodesk, conectează sediile, birourile și echipele de teren pentru a crește colaborarea și productivitatea. Pop Autodesk Construction Cloud include mai mult de 50 de actualizări a produselor, precum și integrări mai profunde pentru fiecare produs, astfel permite colectarea datelor pentru toate etapele construcției. De asemenea, include noi funcționalități puternice de inteligență artificială, care ajută echipele de construcții să identifice și să diminueze riscurile de proiectare înainte de apariția problemelor.

Reperele noilor inovații includ:

 • Extinderea suportului în cadrul Asamblării pentru cea mai recentă versiune a instrumentelor de proiectare Autodesk AutoCAD, Revit și Navisworks.
 • BidBoard Pro. Abilitarea subcontractanților de a cuantifica imediat vizualizările 2D în Building Connected Bid Board Pro.
 • Permite o mai mare colaborare, echipele de câmp pot acum să preia videoclipuri direct în aplicația PlanGrid. Împreună cu îmbunătățirea gestionării fotografiei, echipele sunt capabile să ofere mai multe comentarii de la locul de muncă.
 • Îmbunătățirea tuturor caracteristicilor Autodesk bim 360, împreună cu integrări mai profunde, cum ar fi construcțiile IQ și capacitățile de revizuire a proiectului BIM 360, denumite Managementul riscului de proiectare, care ajută la reducerea probabilității de RFI și schimbarea comenzilor provenite din probleme de proiectare.

Pentru a împuternici echipele de construcții să reducă comunicarea greșită, erorile și lucrul ineficient, Autodesk este axat pe furnizarea întregii echipe de construcții,  acces la date importante ori de câte ori este nevoie. În ultimele 18 luni, compania a lansat 18 integrări diferite, permițând comunicarea de date între toate produsele sale de construcție. Acestea includ integrări între Revit și PlanGrid, BIM 360 Design și Civil 3D, BuildingConnected și PlanGrid,  BIM 360 și Assemble, acestea fiind doar câteva.

Construit cu mediul comun de date (CDE) al BIM 360, Autodesk Construction Cloud asigură că întreaga echipă colaborează la un set de înregistrări integrate. Dincolo de capacilitățile actuale, Autodesk investește în sprijinirea clienților în îndeplinirea ISO-19650.

Autodesk Construction Cloud cuprinde cel mai mare staff al industriei de proiectanți, arhitecți și constructori, inclusiv aproape un milion de subcontractanți care utilizează BuildingConnected. Rețeaua Builders permite proprietarilor și constructorilor să se conecteze la partenerii potriviți pentru a crea cele mai bune echipe pentru orice proiect, reduce risc și crește profitabilitatea.

Autodesk Construction Cloud cuprinde inteligența  artificială care ajută echipele de construcții să identifice și să atenueze riscurile. Tehnologia, cum ar fi TradeTapp, înarmează antreprenorii cu analiza riscului subcontractant în faza de planificare și Construction IQ, care folosește algoritmi pentru a da prioritate proiectelor și problemelor cu cel mai mare risc.

Citeste in continuare

Afaceri

Cum optimizam linkurile interne pe site in 2020

Publicat

pe

tutorial seo

Toate strategiile de creare a a linkurilor interne trebuie să includă un accent pe stimularea legăturilor interne ale unui site pentru a ajuta la construirea autorității motorului de căutare și îmbunătățirea conversiei clienților.

Unitatea de a obține legături externe în scopuri SEO este în primul rând centrată pe primirea de linkuri de la alte site-uri web către dvs., care de obicei necesită mai mult timp și resurse.

Legarea internă este procesul de includere a linkurilor către paginile de pe propriul site către alte pagini și conținut care trăiește pe site pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă structura acesteia și pentru a ajuta vizitatorii să navigheze pe site cu ușurință.

Deci, managerii tind să creadă că legăturile externe sunt mai importante decât cele interne, indicând probabil principalul motiv pentru care legătura internă duce scaunul la eforturi de legătură exterioară.

Aflați de ce este important să faceți legătura cu resursele proprii de pe site-ul dvs. Web, tipul de linkuri interne care trebuie luate în considerare, cum să includeți corect aceste linkuri în paginile dvs. și cum să măsurați progresul.

Dacă site-ul web este organizat în mod logic cu link-uri către paginile corespunzătoare, va fi mai ușor să-i apropie pe vizitatori de o pagină de conversie, pe măsură ce acestea progresează pe site-ul organizației dvs.

Prin conectarea internă, motoarele de căutare înțeleg mai bine cum să clasificați eficient paginile individuale de pe site-ul dvs. web pentru a stabili o ierarhie de pagini și a interpreta ce cuvinte cheie sunt relevante pe fiecare pagină.

În plus, conectarea constantă cu cuvintele cheie naturale, relevante, de pe site-ul și conținutul dvs. va consolida pe ce subiecte se concentrează aceste pagini, ceea ce servește ca o altă considerație de clasare a căutării.

Nu forțați niciodată includerea linkurilor interne pe site-ul dvs. web, ci găsiți în schimb echilibrul de includere a legăturilor care sunt utile vizitatorilor de pe site, ci încorporați cuvinte cheie și fraze de cuvinte cheie cu aceste linkuri pentru motoarele de căutare.

Stabiliți structura site-ului dvs. web

Primul și cel mai important pas în procesul de conectare internă este inițial organizarea site-ului dvs. web în categorii, subcategorii și alte categorii, după cum este necesar, pentru a direcționa modul în care vă conectați la anumite pagini.

Toate paginile create pe site-ul dvs. web trebuie să se raporteze la o categorie mai mare sau, dacă nu se potrivesc, pot solicita propria categorie sau pot să nu fie potrivite pentru site.

Indiferent dacă lansați un site de comerț electronic sau un site informațional, păstrați structura simplă și logică pe baza modului în care o persoană ar progresa pe fiecare pagină.

Când o categorie precum Îmbrăcăminte este legată de o subcategorie de cămăși, aceasta informează motoarele de căutare că aceste pagini sunt legate. Prin conectarea acestor pagini într-o ierarhie, motoarele de căutare vor înțelege mai bine că / modul în care paginile sunt concentrate pe subiecte similare și le vor clasifica în consecință.

După ce ați trasat arhitectura site-ului de bază pentru site-ul dvs. web, stabiliți un sistem pentru actualizarea site-ului cu noi pagini și conținut care să conțină adăugarea de link-uri interne.

Aflati mai multe pe www.star-marketing.ro

Citeste in continuare

Afaceri

Samsung S8 – apogeul în materie de smartphone-uri android

Publicat

pe

De

Cine spune că smartphone-urile cu sistem de operare android nu pot ține pasul cu cele cu sistem de operare apple nu a ajuns în posesia unui Samsung S8. E de notorietate faptul că persoanele care optează pentru android se îndreaptă, de cele mai multe ori, spre Samsung. Așadar, fanii brand-ului sunt incredibil de încântați de apariția proaspăt lansată.

Noutățile pe care le aduce Samsung S8

În primul rând, designul este unul deosebit, deoarece întregul conținut redat pe display poate fi vizualizat fără ramă. Ecranul merge de la un capăt spre celălalt, depășind marginile acestui smartphone, printr-un finisaj fără muchii.

Materialele sunt de cea mai înaltă calitate – sticlă și aluminiu, exprimând eleganță și rafinament în caracterul posesorului.

Prin urmare, Samsung S8 este un telefon pe care vei putea urmări cu cea mai mare plăcere videoclipurile tale preferate pe YouTube și, de ce nu, episoadele serialelor în vogă pe Netflix, atunci când ești în metrou sau în autobuz, dimineața, spre job. Un alt aspect important este acela că, odată cu Samsung S8, marele brand renunță la tasta Home. Mulți utilizatori se plângeau de faptul că tasta Home ocupă loc în mod inutil, fiind mai important ca ecranul să fie mai mare, pentru vizualizare, astfel că butonul Home fizic nu se va mai regăsi la acest telefon. Totodată, Samsung S8 nu va avea mufă pentru căști, opțiune întâmpinată de unii utilizatori, iar de alții, considerată ca fiind curajoasă, fiindcă ar putea da naștere unor nemulțumiri pe piață. Standardul IP68 este cel datorită căruia Samsung S8 va putea fi utilizat fără grijă și în condiții neplăcute de vreme, precum ploaia sau vântul cu praf. În ceea ce privește camera din spate de 12 MP și pe cea frontală de 8 MP, este inutil să mai spunem că cei de la Samsung s-au întrecut pe ei înșiși, astfel că posesorul acestui telefon va putea surprinde imaginea fidelă a tuturor momentelor într-un singur telefon, mai ales datorită stabilizatorului optic.

Însă cea mai importantă inovație a noului Samsung S8 este asistentul personal, pe nume Bixby, cu care posesorul telefonului va putea comunica în toate modurile posibile: prin tastare, voce și – iar asta e partea care i-a dat pe spate pe cei mai mulți utilizatori – prin imagini. Prin simpla deschidere a aplicației camerei, Bixby va vedea ceea ce își dorește utilizatorul să găsească și va căuta pentru el de îndată. În ceea ce privește securitatea telefonului, iată un smartphone fidel posesorului său, care îți va putea scana irisul, astfel încât datele tale personale să fie ținute „sub cheie”.

Tu ce mai aștepți? Comandă acum acest smartphone premium, împreună cu o husă flip pentru protecția sa totală, pe care o poți găsi pe eMag, astfel încât noua ta achiziție să fie ferită de posibilele accidente.

Urmărește promoțiile valabile pentru Samsung S8 pe eMag, fie că îți dorești un smartphone performant pentru tine și nevoile tale personale, fie că ești tentat să oferi acest cadou deosebit unei persoane dragi care, cu siguranță va aprecia gestul tău.

 

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment14 ore inainte

„PNL a lăsat toți securiștii speciali cu pensii speciale și a votat o lege care nu se poate aplica iar cei care au pensii speciale și uriașe rămân cu ele pe spinarea fraierilor”

Madam Ministru al Muncii de la Lifturi spune la RTV că CCR s-a pronunțat pe neconstituționalitatea interzicerii cumulului pensiei de...

EvenimentO zi inainte

Economia României va crește mai puțin decât estimează guvernul, potrivit datelor vehiculate de CE, inclusiv cele 3,8 pp calculate de Executivul de la Bruxelles fiind prea optimiste

Multumesc publicatiei Gandul pentru preluarea punctului meu de vedere referitor la incetinirea ritmului de crestere economica a Romaniei (si efecte)....

Eveniment2 zile inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(VI)/Catastrofele ecologice din Prahova si legaturile acestei grupari de crima organizata cu CONPET SA Ploiesti si statia de tratare mecano-biologică a deșeurilor (TMB)

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Eveniment2 zile inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(V)/Catastrofele ecologice din Prahova si legaturile acestei grupari de crima organizata

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Exclusiv3 zile inainte

Silvano Bortolazzi -Cavaler al Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor:Claudia Bota

Silvano Bortolazzi -Cavaler al  Ordinului de Merit al Republicii Italiene propus pentru Premiul Nobel Autor: Claudia Bota   Silvano Bortolazzi,...

Eveniment3 zile inainte

Ce avem noi aici? Un FOTOMODEL de „ȘORICIOAICĂ” avem… pentru că nu-i frumos să intri în mintea afumata de bautura…./PAMFLET

Va dezvaluiam intr-un „Pamflet” despre actiunile unui „Sobolan” urat mirositor si ale „Soriceoaicei” bete si dezaxate… Pericol public! Uneltele procurorului...

Exclusiv3 zile inainte

Refa-ti necesarul de produse de la o papetarie online!

Modul in care facem cumparaturile s-a schimbat in ultimii ani. Astfel, in prezent, din ce in ce mai multe persoane...

Exclusiv3 zile inainte

Care sunt cele mai importante piese pentru drujbele Husqvarna?

Indiferent ca esti un profesionist in domeniul pomiculturii si silviculturii sau pur si simplu detii o casa inconjurata de un...

Uncategorized3 zile inainte

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

   Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală...

Exclusiv3 zile inainte

Uleiul CBD ca si remediu naturist in tratamentele complementare

In ultimii ani tot mai multi sunt medicii care atunci cand vine vorba despre recomandarea unui tratament in diferite situatii...

Exclusiv3 zile inainte

Iti doresti o promovare online eficienta?Apeleaza la o agentie de marketing digital

In contextul actual in care spatiul online este tot mai intens folosit, prezenta in acest mediu a oricarui business este...

Eveniment4 zile inainte

Elena, ”lesa” pusă de Coldea lui Predoiu!

(Preluare National – Catalin Tache): ”Coldea moare, dar nu se predă” titram pe 1 decembrie. Atunci când după ce serviciile...

Eveniment4 zile inainte

Pericol public! Uneltele procurorului Negulescu Mircea: „Sobolanul”/jurist in primaria Ploiesti si „Soricioaica” se fabrică la Ploiesti/PAMFLET

Ne-am prins de la ce puțea in primarie si intr-o institutie subordonata primarului De când s-a „scapat pe el” primarul...

Exclusiv4 zile inainte

Samsung Galaxy S20: smartphone-ul care schimbă felul în care vedem lumea

Samsung Galaxy S20 este prima gamă completă de smartphone-uri 5G de la Samsung, care include tehnologia 5G și specificații ale...

Eveniment5 zile inainte

Orban rade tot în CSAT!

(Preluare National – Catalin Tache): ”Guvernul Orban moare, dar nu se predă” pare să fie deviza celor aflați în spatele...

Eveniment6 zile inainte

Preocuparile premierului interimar/desemnat/demis nu sunt in vreun fel de infaptuire a justitiei ci de umilire a justitiabililor si a magistratilor

In timp ce Ludovic Zero a devenit intaiul parcagiu al Bucurestiului (se ocupa de garduri despartitoare pe liniile de tramvai),...

Știrea Zilei