“Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, sprijinǎ mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, prin evenimente lunare si o informare adecvată.

Din ce in ce mai multi oameni sufera datorita excesului de greutate in comparatie cu numarul celor care sufera de foame. In contextul in care cifrele despre obezitatea mondiala sunt din ce in ce mai mari, 16 octombrie, Ziua Internationala a Mancarii (World Food Day), reprezintǎ o oportunitate pentru a ȋntreprinde acţiuni care sǎ facǎ alimentaţia sǎnǎtoasǎ disponibilǎ pentru toatǎ lumea.

De Ziua Internationalǎ a Mȃncarii, Focus To Green Eco Life, eveniment susţinut de Aqua Crapatica, te-a invitat la un weekend de … mȃncare verde, sǎnǎtoasǎ, ȋn stilul #FocusToGreenEcoLife.

Ştim cǎ fiecare are preferinţe şi gusturi personale atunci cȃnd vine vorba de … mȃncare. Aşadar, indiferent pentru ce preparate culinare ai optat ȋn acest weekend, noi am fost alături de bucatarii şi de meniurile Foodkit.

Ȋncepe sǎ te gȃndeşti la ceea ce mǎnȃnci, cǎci acţiunile noastre sunt viitorul nostru. Obiceiurile alimentare se transmit de la o generaţie la alta.

Ȋn ultimele decenii, alimentaţia şi obiceiurile noastre alimentare s-au schimbat dramatic ca urmare a globalizǎrii, a urbanizǎrii şi a creşterii veniturilor. Am trecut de la feluri de mȃncare sezoniere, la o alimentaţie cu un conţinut ridicat de carbohidraţi rafinaţi, zahǎr, grǎsimi, sare, alimente procesate.

Bucǎtarii Foodkit ştiu ce este sǎnǎtos şi nutritiv pentru noi, preparȃnd reţete delicioase pentru prȃnzul sau cina ȋntregii familii. Am aflat de la ei cum sǎ alegem meniul optim pentru nevoile noastre de hranǎ verde şi sǎnǎtoasǎ, pe 16 octombrie, ȋn cadrul evenimentului #focustogreenecolife.

Am fi surprinşi să ştim în ce măsură obiceiurile noastre alimentare pot afecta mediul înconjurător. Fie cǎ ai ales ȋn acest weekend o masǎ tradiţionalǎ romaneascǎ, ceva exotic sau alte preparate din bucǎtǎria internaţionalǎ, sperǎm cǎ ai ales conştient o mȃncare cȃt mai sǎnǎtoasǎ.

Ne dorim ca şi tu sǎ fii informat, astfel ȋncȃt sa devii conştient de importanţa atitudinii personale faţǎ de mediul ȋnconjurǎtor.

Deşi acţiunile noastre pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).