Connect with us

Eveniment

Imnurile pentru directorul general al Politiei Locale Ploiesti sunt o satiră rea/Pamflet (I)

Publicat

pe

Fenomenul Politia Locala Ploiesti sub „bagheta” unui analfabet functional, esența prostiei comuniste da nastere si la primul „IMN” dedicat de o mare parte dintre subordonati. (Paul D.).

Fara alte comentarii va lasam sa ascultati, primul IMN:

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

 

 

 

 

 

 

 

Articolul Imnurile pentru directorul general al Politiei Locale Ploiesti sunt o satiră rea/Pamflet (I) apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Eveniment

Fenomenul Luis Gabriel a lansat o piesă nouă numită „Vagabond”!

Publicat

pe

Industria muzicală din România şi-a descoperit o nouă stea. Luis Gabriel este un tânăr foarte talentat care a luat România prin surprindere şi a dat lovitura prin intermediul piesei „Toate Diamantele”, care a adunat într-un an nu mai puţin de 120 de milioane de vizualizări pe YouTube, pe un singur canal. Acesta se bucură în ultimul timp de un succes răsunător, fiind invitat la o mulţime de evenimente şi fiecare videoclip pe care îl încarcă pe YouTube adună milioane de vizualizări.

Recent, Luis Gabriel a făcut furori pe internet cu un cover al piesei lui Nicole Cherry „Florile Tale”. Piesa cântată şi înregistrată pe loc la 5 dimineaţa, după cum însuşi artistul a recunoscut, a ajuns imediat în trend şi în doar o lună a adunat peste 10 milioane de vizualizări. Luis Gabriel este un adevărat fenomen, însă în ciuda succesului răsunător de care a ajuns să se bucure el îşi păstrează modestia şi munceşte din greu să se menţină la acest nivel şi chiar să crească.

Ascultă piesa Vagabond aici -> https://youtu.be/OZ70bnnEVoU

Acum, fiecare piesă pe care o lansează Luis Gabriel ajunge imediat în trend, iar dovadă în acest sens stă chiar piesa lansată în urmă cu câteva zile intitulată „Vagabond” care se află deja în top 20 şi urcă vertiginos. Deşi se poate spune că a apărut „peste noapte” în această industrie, Luis Gabriel promite că va munci pentru a rămâne în topuri mulţi ani de acum înainte, iar cifrele pe care le obţine acesta par să confirme că fenomenul Luis Gabriel va fi unul de durată!

Deşi stilul pe care îl abordează este cel al manelelor, Luis Gabriel se diferenţiază faţă de ceilalţi interpreţi datorită influenţelor flamenco pe care le abordează în piesele sale. Această combinaţie de stiluri s-a dovedit a fi una de mare succes, deoarece piesele sale au o priză deosebită la public.

Citeste in continuare

Eveniment

Cezar Dan Stoichiciu va fi reaincadrat la Politia Locala Ploiesti cu data de 10.06.2022/Inca o dovada ca analfabetul functional de la sefia Politiei Locale Ploiesti este irecuperabil

Publicat

pe

Dupa ce in interviurile anterioare, analfabetul functional confunda deciia ANI cu o hotarare a instantei definitiva si dupa ce balbait declara ca nu poate pune in aplicare aceasta hotarare, realizand ca este in eroare totala si in penal, Albu Catalin emite decizia nr 159 si binevoieste sa faca un hatar instantei si sa il reancadreze pe C.D.S.

Ca acest personaj este plantat la sefia institutiei si este un analfabet functional irecuperabil reiese si din comunicatul oficial al institutiei:

 

„PORTOFEL GĂSIT ȘI RESTITUIT PROPRIETARULUI

În data de 07.06.2022, în jurul orei 01.30, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică și Pază, în timp ce efectua activitatea de patrulare în Parcul „Nichita Stănescu”, a găsit un portofel de culoare neagră ce conținea carduri bancare și de sănătate, act de identitate, permis auto, precum și suma de 6.400 lei.
La scurt timp de la găsirea portofelului, în zonă a aparut o persoană de sex masculin care căuta bunul pierdut. La solicitarea polițiștilor locali, bărbatul a oferit detalii cu privire la conținutul portofelului, acesta și bunurile aflate în el fiind restituite deținătorului pe bază de proces-verbal de predare-primire.”

Deci, dupa ce acest analfabet functional impreuna cu finul sau au facut presiuni ca sa fie  o noua organigrama a Politiei Locale Ploiesti pentru a se razbuna pe Anton Catalin, inclusiv pentru a crea un post pentru bucata de paznic facuta functionar public ilegal, dupa atatea presiuni si scandaluri, onor analfabet functional nici macar nu stie ce serviciuri coordoneaza si care mai sunt de actualitate.

Cum poti sa dai un comunicat oficial in care sa specifici ca „o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică și Pază” cand acest serviciu NU mai exista? Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

Articolul Cezar Dan Stoichiciu va fi reaincadrat la Politia Locala Ploiesti cu data de 10.06.2022/Inca o dovada ca analfabetul functional de la sefia Politiei Locale Ploiesti este irecuperabil apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Eveniment

Pana cand Codul Penal nu va fi modificat pentru a acoperi vidul (lipsa de reglementare), vor opera doar regulile de prescriptie ordinara

Publicat

pe

Atentie mare, cei care faceti parte din Politia Judiciara!
Prescriptia speciala ( art. 155 Cod Penal), a fost rapusa definitiv de CCR, in sedinta din 26 mai 2022!
Potrivit art.155 (1) Cod Penal: „Cursul termenului prescripţiei răspunderii penale se întrerupe prin îndeplinirea oricărui act de procedură în cauză.”
Prin Decizia nr. 297/2018 referitoare la admiterea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 155 alin. (1) din Codul penal, Curtea a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că soluţia legislativă care prevede întreruperea cursului termenului prescripţiei răspunderii penale prin îndeplinirea „oricărui act de procedură în cauză”, din cuprinsul dispoziţiilorart. 155 alin. (1) din Codul penal, este neconstituţională.
Prin Decizia ICCJ nr. 151/2019 din 08/03/2019, Curtea Constitutionala a fost sesizata pentru a doua oara, pentru a verifica constitutionalitatea art. 155 (1) CP. Sau, mai bine zis, pentru a verifica resturile din articol ( ce mai ramasese din el, dupa prima decizie CCR).
Textul oricum devenise nefunctional dupa decizia CCR din 2018 pentru ca puterea legislativa nu a procedat, in acest rastimp, la modificarea lui pentru a se acorda cu Decizia CCR nr. 297/2018.
Pe 26 mai 2022, la sesizarea ICCJ, CCR l-a terminat de tot. Efectele deciziei se produc, ca de obicei, de la publicare   (Probabil va dura o luna, 1 luna jumatate max!)
Deci, in concluzie, pana cand Codul Penal nu va fi modificat pentru a acoperi vidul (lipsa de reglementare), vor opera doar regulile de prescriptie ordinara. Orice dosar penal pendinte ( indiferent unde este, la urmarire penala sau la instanta) se va prescrie in termenele prevazute de art.154 Cod Penal.
Chiar si in conditiile in care va aparea o modificare legislativa, ea urmeaza sa opereze doar pentru viitor, neputand fi aplicata retroactiv, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.
 Merg inainte doar dosarele care sunt in interiorul termenului de prescriptie ordinara! Restul, pa! Dintr-un unghi de vedere, banuiesc ca e o veste buna pentru voi, pentru ca vi se diminueaza incarcatura de dosare, mai precizeaza acesta. (Cristina T.).

Articolul Pana cand Codul Penal nu va fi modificat pentru a acoperi vidul (lipsa de reglementare), vor opera doar regulile de prescriptie ordinara apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

încălzire în pardoseală încălzire în pardoseală
Social15 ore inainte

Ce trebuie să știi despre sistemul de încălzire în pardoseală

Considerat de toți a fi o noutate din ultima vreme, sistemul de încălzire în pardoseală datează de fapt din anii 1950. Chiar...

Exclusiv20 de ore inainte

RTT DISTRIBUTION SRL nominalizat la Premium Soimii Engross

Compania Romaneasca RTT Distribution srl  este nominalizata la premium soimiii engross pentru performatele de care...

ExclusivO zi inainte

RTT DISTRIBUTION SRL despre Stirile false din BZI.RO

RTT DISTRINBUTION SRL -Stiri False In mediu Online Bzi.ro publica stiri false la adresa lor Un site no name din...

Eveniment2 zile inainte

Fenomenul Luis Gabriel a lansat o piesă nouă numită „Vagabond”!

Industria muzicală din România şi-a descoperit o nouă stea. Luis Gabriel este un tânăr foarte talentat care a luat România...

Social3 zile inainte

De ce să alegi încălzire în pardoseală pentru casa ta

Confort de utilizare, discreție a echipamentului, economie de energie… Sistemele de încălzire în pardoseală sunt atractive datorită avantajelor pe care le oferă...

Social3 zile inainte

Trendurile si avantajele usilor si ferestrelor cu profile PVC in anul 2022

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine proiectata cu profile PVC a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura...

Logic Light Logic Light
Afaceri3 zile inainte

Corpurile de iluminat cu telecomandă adăuga o notă de modernitate casei

Corpurile de iluminat cu telecomandă pot schimba atmosfera unei încăperi, pot pregăti terenul pentru un eveniment sau chiar vă pot...

Social3 zile inainte

Avantajele creării unui magazin online

Având în vedere evoluția tehnologiei din ultimii ani, majoritatea antreprenorilor și-au dezvoltat afacerile și în sfera digitală. Primul pas către...

Social4 zile inainte

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

În urmă cu opt ani, Ralflo şi Simona Nae colaborau pentru prima oară, înregistrând piesa „Doar Tu” care s-a bucurat...

Aboscare Aboscare
Afaceri4 zile inainte

Ce este demența și cum afectează persoanele în vârstă?

Demența este o afecțiune care provoacă un declin al memoriei și al capacității de gândire. De obicei, este asociată cu...

Social5 zile inainte

Cornuleţele cu vişine de la Sânziene aduc fericire cu fiecare bucăţică

Știm cum câteodată ai poftă de ceva dulce și cum ți-ai dori să mănânci o delicatesă făcută în spirit românesc....

Social6 zile inainte

Cum alegi cel mai bun motocultor pentru grădina ta

Vrei să profiţi la maximum de grădina ta în această vară? Îţi doreşti ca buruienile să nu îţi mai sufoce...

Turism7 zile inainte

Castrul Roman Arutela – un loc cu aer de legendă

Dacă vă aflați în judeţul Vâlcea şi doriţi să faceţi o incursiune în istoria judeţului şi a ţării, merită să...

Turism7 zile inainte

Poiana Brasov, destinatia de vacanta ideala in 2022!

Turismul montan este in plina ascensiune in tara noastra, iar Poiana Brasov se numara printre statiunile cele mai apreciate din...

Eveniment7 zile inainte

Imnurile pentru directorul general al Politiei Locale Ploiesti sunt o satiră rea/Pamflet (I)

Fenomenul Politia Locala Ploiesti sub „bagheta” unui analfabet functional, esența prostiei comuniste da nastere si la primul „IMN” dedicat de...

Etuo Etuo
AfaceriO săptămână inainte

Huse de telefon care reflectă stilul personal al posesorului

Atunci când veți folosi pentru prima dată o husă pentru telefon, este important să alegeți una care să fie atât...

Știrea Zilei