Connect with us

Uncategorized

Samsung Electronics și Galaxy Community au generat peste 10 milioane de dolari folosiți pentru a atinge obiective globale

Publicat

pe

 Din 2019, Samsung și utilizatorii săi au folosit aplicația Samsung Global Goals pentru a strânge peste 10 milioane de dolari pentru Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare

București, România – 27 decembrie 2022 – Samsung Electronics a atins un prag important în călătoria sa de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) sau Obiectivele Globale, cu o contribuție de peste 10 milioane de dolari la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Fondurile au fost generate prin aplicația Samsung Global Goals și vor ajuta PNUD să promoveze reziliența și să accelereze progresul în întreaga lume.

Înființate de Națiunile Unite în 2015, Obiectivele Globale oferă un model comun de repere ambițioase pentru o lume mai echitabilă, justă și durabilă până în 2030. Cele 17 Obiective Globale promovează colaborarea și acțiunea colectivă pentru a combate inegalitatea, schimbările climatice, degradarea ecosistemelor, problemele în educație, precum și alte provocări globale presante. Samsung s-a angajat să furnizeze soluții inovatoare în sprijinul Obiectivelor Globale, iar în 2019 s-a parteneriat cu PNUD pentru a lansa aplicația Samsung Global Goals. De atunci, comunitatea globală Galaxy s-a alăturat mișcării, iar aplicația a devenit un instrument simplu, dar semnificativ, prin care oamenii pot face o diferență în viața lor de zi cu zi.

Acțiuni colective în sprijinul acestor obiective

„La Samsung, știm că tehnologia joacă un rol crucial în rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă lumea în acest moment. Prin parteneriatul nostru cu PNUD și aplicația Samsung Global Goals, comunitatea Galaxy a jucat un rol esențial în promovarea Obiectivelor Globale. Vrem să ne arătăm recunoştinţa faţă de utilizatorii noştri care au făcut posibilă această etapă incredibilă”, menționează TM Roh, președinte și șeful departamentului Mobile eXperience Business în cadrul Samsung Electronics.

Acțiunile întreprinse în aplicația Samsung Global Goals vine în sprijinul activității PNUD, ca de exemplu implicarea semnificativă a tinerilor în atingerea ODD-urilor. PNUD implementează politici, promovează programe, dar și inițiative ale tinerilor în peste 100 de țări și sprijină peste 900 de parteneriate pentru tineri.

„Pe măsură ce ne apropiem de jumătatea deadline-ului – anume 2030, anul care vine este crucial în activitatea noastră de a promova Obiectivele Globale. Deși lumea s-a confruntat cu o perioadă dificilă în ultima perioadă, noi ne luăm satifacție din progresele pe care ni le-a adus acest parteneriat. Lucrăm alături de Samsung pentru a atinge Obiectivele și vrem să inspirăm următoarea generație să participe alături de noi”, afirmă Administratorul PNUD Achim Steiner.

Măsurarea impactului

Aplicația Samsung Global Goals este instalată pe aproape 300 de milioane de dispozitive Galaxy din întreaga lume, inclusiv smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri. Prin intermediul aplicației, Samsung crește gradul de conștientizare cu privire la Obiectivele Globale, dând totodată puterea utilizatorilor să întreprindă acțiuni mici care conduc la schimbări majore. Aplicația Samsung Global Goals le permite utilizatorilor să doneze direct, să folosească imagini de fundal pentru a crește veniturile din reclame sau să genereze finanțare prin vizionarea reclamelor în aplicație. Pentru a maximiza impactul, Samsung egalează toate veniturile prin reclame în aplicație.

De la lansarea aplicației Samsung Global Goals în 2019, Samsung și-a extins parteneriatul cu PNUD cu Generation17, o inițiativă care aduce în atenția publicului vocile a 14 tineri lideri care au un impact semnificativ în comunitățile lor din întreaga lume. Tinerii lideri ai Generației 17 joacă un rol esențial în a inspira oamenii să se preocupe de Obiectivele Globale.

De asemenea, Samsung își ia angajamentul să susțină obiectivele globale prin operațiunile sale de afaceri. Compania și-a aliniat strategia ESG corporativă cu Obiectivele Globale pentru a identifica prioritățile de afaceri și a comunica performanța în conformitate cu Obiectivele. Compania este, de asemenea, semnatară a Pactului Global al Națiunilor Unite, o inițiativă care încurajează întreprinderile să adopte politici durabile și responsabile din punct de vedere social.

Pentru a afla mai multe despre Obiectivele Globale și pentru a putea lua măsuri, vizitați aplicația Samsung Global Goals aici: http://smsng.co/SGG-App.

Pentru a vedea ce angajamente își propune Samsung în continuare, consultați strategia companiei pentru un viitor sustenabil.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

Publicat

pe

De

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power Corporation (PPC) pe plan local, în contextul preluării business-ului Enel în România și rebrandingului acestor companii prezente în România.

În octombrie 2023, Grupul PPC – lider regional in domeniul energiei în sud-estul Europei și una dintre cele mai dinamice companii regionale de energie – fondat în 1950 și listat la Bursa de Valori din Atena, a anunțat achiziția business-ului Enel în Romania. Finalizarea acestei tranzacții a reprezentat un eveniment de referință pentru strategia de creștere a PPC, prin achiziționarea unui portofoliu semnificativ de proiecte regenerabile (deopotrivă finalizate și în curs de dezvoltare), dar și a operațiunilor de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și a celor de servicii energetice avansate și de mobilitate electrică.

Campania de imagine, semnată de agenția DDB România, aduce în prim-plan libertatea clienților de a-și dezvolta propriile viziuni, obiceiuri și dorințe privind utilizarea energiei furnizate de companiile Grupului PPC. Spoturile acestei campanii prezintă o serie de povești diferite ce au ca numitor comun diversitatea modurilor în care protagoniștii aleg să utilizeze serviciile și produsele PPC.

„În provocarea lansată, am avut în vedere să poziționăm PPC ca pe un challenger de status-quo pe piața locală de energie, dar și de brand care iese din tipare și privește spre viitor și nevoile reale ale oamenilor. Astfel, ne-am propus să dezvoltăm o platformă creativă, care să aducă la viață această poziționare într-un mod sincer și responsabil, în acord cu ceea ce consumatorii de astăzi așteaptă de la compania lor de energie, punând accent pe libertatea de a ne crea propriile reguli și de a ne exprima personalitatea”, punctează Roxana Țâmpău, Managing Director DDB România, agenție care semnează campania de rebranding.

În doar patru luni, echipa noastră și partenerii creativi au transformat o idee îndrăzneață în realitate, prin lansarea campaniei ‘Energie pentru orice’. Acest efort comun a demonstrat angajamentul profund și munca asiduă a colegilor noștri, consolidându-ne promisiunea de a fi alături de clienții noștri într-un mod autentic. Acest rebranding nu este doar o schimbare de imagine, ci o reflexie a dorinței noastre de a le da clienților energia și susținerea de a-și trăi viața așa cum le este mai bine, marcând un pas important spre viitorul pe care îl construim împreună”, declară Oana Gherasim, Director de Comunicare al companiilor PPC în România.

„În pregătirea terenului noii platforme de comunicare, am decis să pornim de la voci autentice: de la oameni. Drept urmare, am pornit în demersul strategic de la un research, curioși să aflăm felul în care energia le influențează viața. Printre răspunsurile primite s-a remarcat o idee: simplă, dar profundă, care emană emoție și capacitatea de a vibra pentru oameni diferiți. Și anume, că energia este un element esențial, iar noi ne dorim ca ea să ne susțină propriul joc, ca o mână invizibilă, pentru a continua să ne trăim viața, oricare ar fi ea”, adaugă Luciana Cucoanes, Head of Strategy DDB România.

Așa s-au născut platforma de comunicare și sloganul campaniei: ”Energie pentru orice”. PPC devine, astfel, un observator atent, care respectă intimitatea și deciziile consumatorilor săi, gata să intervină atunci când i se solicită sau când este nevoie, de exemplu, în tranziția mai rapidă către energia verde.

„Într-o categorie în care multe branduri își asumă diferite roluri de experți și sfătuiesc oamenii referitor la cum să folosească energia, noi am simțit că oamenii nu au nevoie de încă o astfel de abordare. Ei vor doar să știe că furnizorul lor de energie îi susține în orice demers și activitate, oricât de atipică ar părea ea. Așa că am construit o campanie jucăușă, în care am plasat PPC într-un rol de observator care nu se întreabă ce faci cu energia pe care ți-o furnizează, ilustrând astfel atât varietatea gamei de produse și servicii PPC, axate spre energie sustenabilă, cât și diversitatea naturii umane. Pentru că ceea ce consumatorii își doresc, de fapt, este o continuitate și o facilitare în derularea neîntreruptă a vieții lor cotidiene, dar și a vieții planetei”, susține Roxana Niță, Creative Director al DDB România.

Sloganul campaniei transmite ideea că fiecare client PPC găsește soluțiile potrivite pentru stilul de trai, necesitățile sau dorințele sale, indiferent de alegerile făcute. Sloganul sintetizează energia ca fiind o alegere personală, transformând Grupul PPC într-un partener viabil, pe termen lung, îndeosebi prin prisma soluțiilor de energie regenerabilă pe care le furnizează.

Perioadă de derulare a campaniei: 10 aprilie – 30 mai 2024

Medii și canale de comunicare: TV, digital / Social Media, outdoor, radio, magazine, drop mailing, proiecte speciale

Campania “Energie pentru orice” a fost realizată prin efortul comun al următoarelor echipe:

Echipă DDB România

Roxana Memetea – Managing Partner

Luciana Cucoanes – Head of Strategy

Roxana Niță – Executive Creative Director

Roxana Țâmpău – Managing Director

Ana Tanasa – Senior Art Director

Maria Matei – Senior Copywriter

Liviu Antonescu – Senior Designer

Alexandru Matei – Senior Print Producer

Marian Mihăilescu – Senior DTP

Andreea Matei – Account Director

Echipă PPC

Oana Gherasim – Communications Director

Eleodor Ghenoiu – Head of Brand, Advertising and Content Management

Ioana Stirbulescu- Burlacu – Advertising, Brand Strategy and Content Management Coordinator

Alina Boca – Advertising, Brand Strategy and Content Management Specialist

Alexandru Murărescu – Advertising, Brand Strategy and Content Management Specialist

Echipă Media Investment:

Crina Bibicu – Media Director

Carla Nicu – Senior Media Executive

Marius Zaharescu – Media Manager

Alexandra Enea – Digital Media Director

Dana Pupu – Digital Media Manager

Ana Mocanu – Digital Media Planner

Andrei Kiss – Digital Media Specialist

Casă de producție: Multimedia Est

Regizor: Bogdan Moldoveanu (Hypno)

DOP: Alexandru Dorobanțu (ATE)

Producător: Dragoș Potop

Fotograf: Ionuț Macri

Despre PPC

PPC este cea mai importantă companie de utilități electrice din Europa de Sud-Est, cu activități în domeniul producerii, distribuției, operării rețelei și vânzării de produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord. PPC are o capacitate totală instalată de 10,7 GW, constând în instalații termale, hidro și surse de energie regenerabilă cu o producție anuală totală de peste 20TWh, în timp ce în rețele, baza totală de active reglementate se ridică la aproximativ 4,3 miliarde de euro. Grupul PPC este principalul furnizor de energie electrică din Grecia și România, deservind 8,7 milioane de clienți în total, oferindu-le peste 35TWh de energie și o gamă largă de produse și servicii energetice. Compania a fost fondată în 1950 și este listată la Bursa din Atena din 2001. În România, companiile din grupul PPC deservesc 3,1 milioane de clienţi pe segmentele de furnizare şi distribuţie, iar divizia de producție a energiei din surse regenerabile deține o capacitate instalată de aproape 600 MW în 13 parcuri eoliene și fotovoltaice, ceea ce reprezintă 2% din producția de energie electrică a României.

Citeste in continuare

Uncategorized

Montarea și Curățarea Jgheaburilor și Burlanelor: Servicii Profesionale oferite de Dachdeckerservice

Publicat

pe

De

În menținerea sănătății și integrității acoperișului, montarea și curățarea corectă a jgheaburilor și burlanelor joacă un rol crucial. Aceste componente esențiale ajută la direcționarea apei de pe acoperiș și departe de fundația casei, prevenind astfel deteriorarea și infiltrarea apei în structura clădirii. La Dachdeckerservice, oferim servicii profesionale de montare și curățare a jgheaburilor și burlanelor pentru a vă asigura că acoperișul dvs. este protejat eficient împotriva daunelor cauzate de apă.

Montarea Jgheaburilor și Burlanelor: Importanța unei Instalări Corecte

Montarea adecvată a jgheaburilor și burlanelor este esențială pentru asigurarea unui flux corespunzător al apei departe de fundația clădirii. O instalare corectă și profesionistă nu numai că optimizează funcționalitatea acestor componente, dar poate prelungi și durata de viață a întregului sistem de acoperiș.

Servicii Profesionale de la Dachdeckerservice

Echipa noastră de experți în acoperișuri oferă servicii complete de montare a jgheaburilor și burlanelor, utilizând cele mai moderne tehnologii și materiale de cea mai înaltă calitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, vă putem ajuta să vă asigurați că sistemul de drenare al acoperișului dvs. funcționează optim.

Curățarea Periodică a Jgheaburilor și Burlanelor: Prevenirea Blocării și a Daunelor

În plus față de montare, curățarea periodică a jgheaburilor și burlanelor este crucială pentru menținerea eficienței sistemului de drenare. Frunzele, gunoiul și alte detritusuri pot bloca jgheaburile și burlanele, ceea ce duce la acumularea de apă și la deteriorarea ulterioară a acoperișului și a structurii clădirii. Cu serviciile noastre profesionale de curățare, puteți fi sigur că jgheaburile și burlanele dvs. vor fi menținute curate și funcționale în orice moment.

Beneficiile Colaborării cu Dachdeckerservice

Colaborarea cu Dachdeckerservice pentru montarea și curățarea jgheaburilor și burlanelor vă oferă numeroase avantaje, printre care:

  • Experiență și Expertiză: Cu o echipă de specialiști bine instruiți și cu o vastă experiență în domeniul acoperișurilor, vă asigurăm că proiectul dvs. va fi gestionat profesional și eficient.
  • Utilizarea Materialelor de Calitate Superioară: Folosim doar materialele cele mai fiabile și de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura că sistemul dvs. de drenare va rezista în timp.
  • Soluții Personalizate: Ne adaptăm serviciile pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui proiect, oferindu-vă o soluție pe măsură.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de montare și curățare a jgheaburilor și burlanelor și pentru a solicita o evaluare gratuită a proiectului dvs., vă invităm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru web la Dachdeckerservice. Echipa noastră prietenoasă și experimentată este aici pentru a vă ajuta să aveți un acoperiș în stare perfectă.

Citeste in continuare

Uncategorized

Montarea Tablei Cutate: Alegerea Ideală pentru un Acoperiș Durabil și Estetic

Publicat

pe

De

Când vine vorba de alegerea materialului potrivit pentru acoperișul casei tale, tabla cutată este o opțiune populară, oferind o combinație ideală între durabilitate, rezistență și estetică. La AcoperisuriPremium.eu, ne specializăm în montarea tablei cutate, oferind soluții de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Durabilitate și Rezistență

Tabla cutată este cunoscută pentru durabilitatea sa excepțională și capacitatea de a rezista condițiilor meteo variate. Fabricată din oțel galvanizat sau din alte materiale metalice, tabla cutată este rezistentă la coroziune, furtuni și impactul elementelor naturale precum grindina sau zăpada. Alegând tabla cutată pentru acoperișul casei tale, te poți bucura de un acoperiș durabil și de încredere pentru mulți ani de acum înainte.

Estetică și Varietate

Pe lângă durabilitate, tabla cutată vine într-o varietate de culori, finisaje și profile, permițându-ți să alegi exact aspectul potrivit pentru casa ta. Indiferent dacă preferi un aspect tradițional sau modern, există o gamă largă de opțiuni din care poți alege pentru a-ți personaliza acoperișul în funcție de preferințele tale estetice.

Economie și Eficiență Energetică

Tabla cutată nu este doar o opțiune durabilă, ci și una economică. Costurile inițiale de instalare sunt adesea mai mici decât alte materiale pentru acoperiș, iar durabilitatea sa înseamnă că vei economisi bani pe termen lung în ceea ce privește întreținerea și reparațiile. De asemenea, tabla cutată poate contribui la eficiența energetică a casei tale, reflectând radiația solară și reducând costurile de răcire în timpul verii.

Servicii Profesionale de Montare a Tablei Cutate

La AcoperisuriPremium.eu, suntem dedicați să oferim servicii profesionale de montare a tablei cutate, asigurându-ne că acoperișul tău este instalat corect și în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Echipa noastră de experți are cunoștințele și experiența necesare pentru a gestiona proiectele de orice dimensiune și complexitate, iar clientul nostru este întotdeauna prioritatea noastră numărul unu.

Contactează-ne Astăzi

Dacă ești interesat de montarea tablei cutate pentru acoperișul casei tale, nu ezita să ne contactezi la AcoperisuriPremium.eu. Echipa noastră amabilă și experimentată este aici pentru a răspunde la întrebările tale, pentru a oferi consultanță specializată și pentru a începe procesul de transformare a acoperișului tău într-o lucrare de artă durabilă și estetică.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

UncategorizedO zi inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

EvenimentO zi inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

Afaceri2 zile inainte

Servicii Profesionale de Montare și Curățare a Jgheaburilor și Burlanelor de la Acoperisuri Premium

În domeniul întreținerii acoperișului, montarea și curățarea jgheaburilor și burlanelor sunt aspecte esențiale pentru menținerea integrității și funcționalității acestuia. La...

Afaceri2 zile inainte

Profesionalism în Montarea și Curățarea Jgheaburilor și Burlanelor cu Dachdeckerspezialist

În ceea ce privește protecția și întreținerea casei dvs., nu trebuie să subestimați importanța jgheaburilor și burlanelor. Aceste componente esențiale...

Uncategorized2 zile inainte

Montarea și Curățarea Jgheaburilor și Burlanelor: Servicii Profesionale oferite de Dachdeckerservice

În menținerea sănătății și integrității acoperișului, montarea și curățarea corectă a jgheaburilor și burlanelor joacă un rol crucial. Aceste componente...

Afaceri2 zile inainte

Maximizați Eficiența Energetică a Acoperișului Dvs. cu Montarea Tablei Cutate de către ML Dachdecker

În căutarea unei soluții eficiente pentru izolarea acoperișului dvs., montarea tablei cutate reprezintă o opțiune excelentă pentru a vă îmbunătăți...

Uncategorized2 zile inainte

Montarea Tablei Cutate: Alegerea Ideală pentru un Acoperiș Durabil și Estetic

Când vine vorba de alegerea materialului potrivit pentru acoperișul casei tale, tabla cutată este o opțiune populară, oferind o combinație...

Uncategorized2 zile inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Afaceri3 zile inainte

Servicii Profesionale de Acoperișuri cu DachdeckerExperte

DachdeckerExperte este partenerul ideal pentru soluții complete de acoperișuri în Germania. Cu o echipă experimentată și specializată, ne concentrăm pe...

Eveniment3 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Exclusiv3 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Cum este vremea în Galați pe parcursul anului Cum este vremea în Galați pe parcursul anului
Turism4 zile inainte

Cum este vremea în Galați pe parcursul anului?

Galați, un oraș situat în partea de est a României, în imediata apropiere a fluviului Dunărea, se bucură de un...

Eveniment4 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Exclusiv5 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

AfaceriO săptămână inainte

Cand este indicat sa apelezi la firmele care ofera serviciul cumpar auto?

In societatea moderna exista foarte multe tipuri de servicii pe care cu multi ani in urma nici nu ne-am fi...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Știrea Zilei