Connect with us

Social

Sisteme de supraveghere video în Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Sisteme de supraveghere

Sistemele de supraveghere video inteligente se numără printre cele mai populare opţiuni ale proprietarilor de imobile. Orice persoană îşi doreşte să îşi protejeze locuinţa şi să monitorizeze în permanenţă activitatea din jurul acesteia. La momentul actual există o gamă variată de sisteme de supraveghere video, care integrează tehnologii avansate. Tehnologiile de ultimă generaţie includ caracteristici precum recunoaşterea facială, analiza video sau comunicarea vocală bilaterală, iar toate acestea se dovedesc a fi esenţiale în sporirea siguranţei unei case.

În continuare, îţi vom prezenta câteva exemple de astfel de sisteme de supraveghere video inteligente:

Sisteme de supraveghere video cu detectori de mişcare

Ceea ce este bine de ştiut este faptul că aceste sisteme sunt prevăzute cu senzori de mişcare, al căror rol este acela de a detecta activitatea în zonele monitorizate şi a declanşa totodată înregistrarea video. Acestea se dovedesc a fi foarte utile atunci când vine vorba de producerea unui eveniment neplăcut, deoarece alertează proprietarul într-un timp optim.

Sisteme de supraveghere video cu recunoaştere facială

Ştiai că sistemele de supraveghere video cu recunoaştere facială permit accesul doar anumitor persoane în incinta unei locuinţe? În momentul în care o persoană necunoscută pătrunde în raza de acţiune a sistemului video, proprietarul este alertat şi primeşte o notificare chiar pe telefonul sau mobil. Recunoaşterea facială este o caracteristică specifică tehnologiei de ultima generaţie, iar acest mecanism se dovedeşte a fi esenţial atunci când vine vorba de prevenirea intruziunilor neautorizate şi de îmbunătăţirea securităţii.

Sisteme de supraveghere cu comunicaţie vocală bidirecţională

O inovaţie în domeniul securităţii locuinţelor este reprezentată de sistemele de supraveghere cu comunicaţie vocală bidirecţională. Acest tip de sistem permite proprietarului să converseze vocal cu vizitatorii sau cu membrii familiei ce au rămas la domiciliu. Interesant este faptul că ai oportunitatea de a comunica cu cei dragi chiar şi atunci când te afli la distanţă.

Sisteme de supraveghere video cu integrare de smartphone

Petrecem zi de zi destul de mult timp pe telefon, urmărind diferite site-uri sau conversând cu cei dragi pe reţelele de socializare. Ei bine, acum ai oportunitatea de a-ţi urmări locuinţa chiar de pe o aplicaţie mobilă instalată pe dispozitivul tău. Cum este posibil? Nimic mai simplu! Sistemele de supraveghere video îţi permit să vezi imagini live de la faţa locului. Pleci în concediu, la job sau pur şi simplu ieşi în oraş cu prietenii şi vrei să ştii că acasă totul este în regulă? Fii cu ochii pe telefon şi vei primi o notificare în cazul în care cineva îţi bate la uşă sau se petrece un eveniment neaşteptat!

Este bine de menţionat că, înainte de a monta un sistem de supraveghere video inteligent va trebui să iei legătura cu o firmă specializată şi să te informezi cu privire la avantajele acestor sisteme, pentru a te asigura că ai luat cea mai bună decizie pentru locuinţa ta. All Area System îţi stă la dispoziţie pentru servicii personalizate pe raza judeţului Vâlcea. Nu ezita să ne contactezi pentru detalii.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

Publicat

pe

De

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an consecutiv, stabilind un standard de neegalat în fruntea industriei.

Firma de cercetare de piață Omdia a raportat că Samsung a obținut o cotă de 30,1% pe piața globală a televizoarelor în 2023, consolidându-și statutul de lider al industriei încă din 2006. Acest succes se datorează în mare parte concentrării strategice a companiei pe categoriile de televizoare premium și cu ecran mare, susținute de modelele sale de vârf QLED și OLED.

Începând cu lansarea din 2017 a seriei de televizoare QLED, care include și cele mai recente modele Neo QLED, Samsung a depășit vânzări cumulative de 40 de milioane de unități. Doar în 2023, seria QLED a înregistrat vânzări de 8,31 milioane de unități.

Samsung a demonstrat o poziție de conducere remarcabilă în sectorul televizoarelor premium – în special pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci și cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari. Compania a înregistrat o impresionantă cotă de piață de 60,5% în termeni de vânzări pentru televizoarele cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari, menținând totodată un avans cu o cotă de piață de 33,9% pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci. În plus, datorită vânzărilor semnificative ale modelelor de 98 inch, televizoarele cu dimensiuni de peste 90 inci au menținut conducerea, înregistrând o cotă de piață de 30,4%.

Continuând succesul pe piața televizoarelor ultra-mari și de înaltă calitate, Samsung a făcut, de asemenea, progrese semnificative în sectorul OLED. Seria sa de televizoare OLED a înregistrat vânzări de 1,01 milioane de unități în 2023, înregistrând o cotă de piață de 22,7%. De asemenea, odată cu gama OLED extinsă în 2024, cota de piață a Samsung în sectorul OLED se estimează că va crește semnificativ anul acesta.

„Suntem mândri să fim recunoscuți ca lideri pe piața globală a televizoarelor timp de 18 ani consecutivi, o dovadă a încrederii și a fidelității de lungă durată pe care utilizatorii noștri o acordă produselor companiei noastre. Suntem profund angajați să continuăm avansul în industrie, să depășim calitatea excepțională a imaginii și să oferim experiențe din ce în ce mai semnificative și valoroase”, a declarat SW Yong, President and Head of Visual Display Business, Samsung Electronics.

La CES 2024, Samsung Electronics a dezvăluit revoluționarul procesor NQ8 AI Gen3, anunțând începutul Ereii Ecranelor AI. Avansul în chipseturi de ultimă generație și capacitățile acestora sunt menite să redefinească domeniul televizoarelor inteligente, integrând o inteligență artificială sofisticată, alimentată de sistemul de operare Tizen OS, pentru a poziționa ecranele AI în centrul inovației caselor inteligente.

Anul 2024 se preconizează a fi încă un an plin de inovații semnificative pentru Samsung, începând chiar cu noua generație de procesoare și caracteristici AI de ultimă generație. Compania se află în procesul de a transforma și mai mult divertismentul la domiciliu și a stabili noi standarde în industria televizoarelor.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Citeste in continuare

Social

Top 10 cadouri unice pentru ea

Publicat

pe

De

statuete 3D personalizate

A găsi cadoul perfect pentru o femeie specială poate fi o experiență fascinantă. Fie că ești în căutarea unei experiențe memorabile, a unui cadou practic și personalizat sau a unui gest semnificativ, acest articol te va ghida prin 10 opțiuni unice și originale:

1. Lecție de sărit cu parașuta

  • O explozie de adrenalină și o perspectivă unică asupra lumii, ideală pentru o femeie aventuroasă și curajoasă.
  • Alege un centru de parașutism cu instructori experimentați și echipament de ultimă generație pentru o experiență sigură și memorabilă.
  • Cadoul poate fi completat cu un video personalizat al săriturii, pentru a retrăi mereu emoția momentului.

2. Analiza tenului pentru îngrijire personalizată

  • Un cadou inovator care oferă informații detaliate despre tipul de ten, nevoile specifice și recomandări personalizate pentru o rutină de îngrijire optimă.
  • Alege o clinică dermatologică sau un salon de înfrumusețare cu aparatură modernă și specialiști experimentați.
  • Analiza tenului poate fi combinată cu o sesiune de consultanță personalizată pentru a crea un plan de îngrijire complet.

3. Abonament la o platformă de învățare

  • Acces la o gamă largă de cursuri online de top, de la dezvoltare personală la artă și gastronomie, care pot facilita descoperirea unor noi pasiuni și abilități.
  • Alege o platformă cu o varietate de cursuri de calitate, predate de experți în domeniile respective.
  • Abonamentul poate fi personalizat în funcție de interesele ei, oferindu-i posibilitatea de a învăța mereu ceva nou.

4. Statuetă personalizată

  • O replică 3D miniaturală amuzantă, care o va face să râdă și să își amintească mereu de tine.
  • Poți crea o statuetă pornind de la o poză amuzantă, o expresie caracteristică sau o ținută preferată (explorează opțiuni variate pentru statuete 3D personalizate, care să exprime dragostea și aprecierea ta pentru ea într-un mod unic).
  • Adaugă un mesaj personalizat pe statuetă pentru a o face și mai specială.

5. Weekend la o fermă ecologică

  • O deconectare totală în mijlocul naturii, cu activități relaxante, mâncare sănătoasă și o conectare cu stilul de viață tradițional.
  • Alege o fermă ecologică cu o atmosferă primitoare, activități diverse și produse naturale de calitate.
  • Weekendul poate fi completat cu o drumeție în natură, o vizită la obiective turistice din zonă sau o seară de muzică tradițională.

6. Lecție privată de pictură

  • O experiență creativă și relaxantă, perfectă pentru a se exprima artistic, indiferent de nivelul de experiență.
  • Alege un profesor de pictură talentat și care poate adapta lecția la abilitățile ei. Poate alege să picteze cu acuarele, acrilice, ulei sau în stil abstract, figurativ etc.
  • Oferă-i și materiale de pictură de calitate, precum pensule, șevalet și pânze, pentru a continua pasiunea acasă.

7. Donează un copac în numele ei

  • Un cadou ecologic și semnificativ, care contribuie la protejarea mediului înconjurător și la un viitor mai verde.
  • Alege o organizație non-profit care se ocupă cu plantarea de copaci și oferă un certificat personalizat cu numele ei.
  • Poți combina acest cadou cu o drumeție într-o zonă cu pădure sau cu o vizită la o pepinieră pentru a vedea cum cresc copacii.

8. Lecție de dans

  • O oportunitate de a învăța un nou stil de dans (salsa, tango, balet), de a se distra și de a se menține în formă.
  • Alege un instructor de dans profesionist și prietenos, care să o ghideze pas cu pas.
  • Lecția poate fi individuală sau de grup, în funcție de preferințele ei.

9. Set de caligrafie artistică

  • O activitate relaxantă și creativă, perfectă pentru a crea felicitări personalizate, mesaje artistice sau pentru a exprima prin caligrafie.
  • Setul poate include stilouri cu vârfuri speciale, cerneluri colorate, hârtie de calitate și un manual introductiv în caligrafie.
  • Oferă-i și un suport elegant pentru stilouri și hârtie, creând o mică stație de lucru artistică.

10. Clasă de gătit personalizată la domiciliu

  • O experiență culinară exclusivistă, unde poate învăța de la un chef secrete din bucătărie, preparând un meniu personalizat.
  • Alege un chef specializat în bucătăria preferată de ea (italiană, japoneză, fusion etc.)
  • După curs, se poate bucura de o cină delicioasă preparată împreună cu chef-ul, alături de prieteni sau familie, creând o seară memorabilă.

Bonus

  • Experiență de SPA cu ritualuri exotice: O zi de relaxare cu masaje și tratamente inspirate din diverse culturi (ayurvedică, thailandeză etc.)
  • Bilet la un concert exclusivist: O ocazie unică de a se bucura de muzica artistului ei preferat într-o sală de concerte renumită sau la un festival inedit.
  • Călătorie cu trenul de epocă: O experiență romantică și nostalgică, cu priveliști pitorești, servicii de calitate și o atmosferă relaxantă.
  • Abonament la o boxă cu tematică specială: O surpriză lunară personalizată, cu produse cosmetice bio, accesorii de modă handmade sau articole pentru hobby-ul ei preferat.

În concluzie, alegerea cadoului perfect este o dovadă de atenție și dragoste. Acest top speră să te inspire să găsești un dar unic și memorabil pentru femeia specială din viața ta, care să o surprindă și să o emoționeze.

Citeste in continuare

Social

Articulatia temporo-mandibulara – Rolul indeplinit, disfunctia articulatiei si tratamentul stomatologic

Publicat

pe

Cei mai multi dintre noi am auzit si stim despre mandibula, insa nu multa lume stie ca se poate confrunta cu disfunctia articulatiei temporo-mandibulare si care sunt simptomele intr-o astfel de situatie. Tocmai din acest motiv in ceea ce urmeaza ne dorim sa abordam acest aspect al disfunctiei articulatiei temporo-mandibulare si al simptomelor in cazul acestei afectiuni.

Aceasta afectiune se poate diagnostica precis in cazul unei consultatii intr-un cabinet stomatologic Targu Mures. In urma diagnosticului, medicul stomatolog va putea recomanda abordarile sau tratamentele care sa amelioreze sau sa trateze disfunctia la nivel de articulatie temporo-mandibulara Targu Mures.

Ce trebuie sa stii despre articulatia temporo-mandibulara

Acea parte din mandibula care asigura inchiderea si deschiderea gurii poarta denumirea de articulatie temporo-mandibulara. Aceasta articulatie se afla plasata la baza craniului si include in alcatuire diferite oase articulare invelite de cartilaj, discul articular cu rol in amortizare intre oase si ligamentele din aceasta zona a corpului.

Cu toate ca nu multa lume este la curent cu rolul acestei articulatii, trebuie spus ca este considerata a fi articulatia cea mai activa prin prisma proceselor diverse precum cel de vorbire, masticatie si inghitire. Functionarea normala a articulatiei poate sa conduca la anumite stari de disconfort si la simptome pe care pacientii le pot resimti.

Daca anumiti pacienti pot afla despre disfunctia articulatiei temporo-mandibulare atunci cand efectueaza o consultatie stomatologica pentru alte afectiuni dentare, sunt si cazuri in care unele  simptome pot semnala riscul unor disfunctii la nivelul articulatiei.

Simptomele pot fi diferite zgomote sau pocnituri la nivelul articulatiei, durere la articulatie, dureri de cap si de ceafa, dureri in zona gatului, durere in zona supraorbitala sau in zona submandibulara, senzatie de oboseala si tensiune a muschilor fetei, durere in zona urechii, durere difuza la anumiti dinti care nu indica alte procese patologice sau dificultati in procesul de inchidere si deschidere a gurii.

Pentru oricare dintre aceste simptome este recomandata vizita intr-un cabinet stomatologic Targu Mures. In urma unei astfel de consultatii vei stii daca te confrunti sau nu cu disfunctia temporo-mandibulara.

Cauze, diagnostic si tratament in cazul disfunctiei temporo-mandibulare

Printre cauzele care pot duce la aparitia problemelor de functionalitate a articulatiei temporo-mandibulare regasim traumatismele articulatiei, ocluzia dezechilibrata, dar si obiceiurile nesanatoase cum sunt scrasnitul din dinti, strangerea dintilor sau rosul unghiilor. Indiferent de cauze, diagnosticul si tratamentul inseamna nevoia de a apela la specialisti in medicina dentara.

Daca in urma examinarii medicale s-a identificat problema disfunctiei temporo-mandibulare, medicul specialist va stabili un plan de tratament. Examinarea include consultarea istoricului privind simptomele, palparea articulatiei si a muschilor fetei si testarea dinamicii mandibulare. Uneori se face si evaluarea coloanei cervicale, dar si investigatii imagistice cum sunt RMN si CBCT. Toate investigatiile sunt analizate cu atentie de medicul stomatolog si ulterior se va stabili daca pacientul se confrunta cu disfunctia articulatiei temporo-mandibulare.

Tratamentul prevede in primul rand schimbarea stilului de viata si renuntarea la unele obiceiuri nesanatoase, dar poate include si anumite tratamente medicamentoase care sa aiba efect analgezic. Corectarea posturii, purtarea de gutiere speciale sau urmarea unor tratamente ortodontice sunt alte abordari pe care le poate recomanda medicul stomatolog pacientilor care se confrunta cu problema disfunctiei temporo-mandibulare. Avand in vedere importanta articulatiei temporo-mandibulare, disfunctia acesteia trebuie remediata cat mai eficient pentru a evita eventuale complicatii.

Toate aceste examinari si planuri de tratament se pot face intr-un cabinet stomatologic Targu Mures, cum este Stoma Ortho Plus. Acest cabinet de medicina dentara pune la dispozitia pacientilor inclusiv servicii pentru examinare, diagnosticare si tratament pentru disfunctia la nivel de articulatie temporo-mandibulara. Toate serviciile de medicina dentara oferite de echipa de specialisti de la Stoma Ortho Plus sunt disponibile pe stomaorthoplus.ro.

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Cum pot estima timpul de livrare între România și Anglia? Cum pot estima timpul de livrare între România și Anglia?
AfaceriO zi inainte

Cum pot estima timpul de livrare între România și Anglia?

Pentru cei care desfășoară activități comerciale sau pur și simplu au nevoie să trimită colete între România și Anglia, întrebarea...

Eveniment2 zile inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Exclusiv3 zile inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized3 zile inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism3 zile inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Uncategorized3 zile inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Eveniment4 zile inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv4 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Exclusiv4 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Exclusiv4 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Exclusiv4 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Exclusiv4 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Eveniment5 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Uncategorized6 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Exclusiv6 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Uncategorized7 zile inainte

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

Știrea Zilei