Connect with us

Afaceri

Autodesk prezintă Noua Eră a construcțiilor conectate cu Autodesk Construction Cloud

Publicat

pe

Peste 50 de îmbunătățiri și integrări mai puternice au fost create pentru a permite industriei construcțiilor să se dezvolte, să fie reduse riscurile și să crească rentabilitatea.

Autodesk University, la summitul  Connect & Construct Summit, a lansat Autodesk Construction Cloud, care combină tehnologiile avansate, o rețea unică de constructori  care are ca scop conectarea oamenilor și datelor pe întreg ciclul de viață al clădirii, de la proiectare până la lucrările de finisare.

În centrul Autodesk Construction Cloud se găsesc cele mai bune soluții de construcție, precum BuildingConnected, BIM 360 și PlanGrid. Autodesk Construction Cloud aduce aceste soluții împreună și cu instrumentele consacrate de proiectare Autodesk, conectează sediul, birourile și echipele de teren pentru a crește colaborarea și productivitatea.

Instrumentele de autorizare de proiectare stabilite de Autodesk, conectează sediile, birourile și echipele de teren pentru a crește colaborarea și productivitatea. Pop Autodesk Construction Cloud include mai mult de 50 de actualizări a produselor, precum și integrări mai profunde pentru fiecare produs, astfel permite colectarea datelor pentru toate etapele construcției. De asemenea, include noi funcționalități puternice de inteligență artificială, care ajută echipele de construcții să identifice și să diminueze riscurile de proiectare înainte de apariția problemelor.

Reperele noilor inovații includ:

  • Extinderea suportului în cadrul Asamblării pentru cea mai recentă versiune a instrumentelor de proiectare Autodesk AutoCAD, Revit și Navisworks.
  • BidBoard Pro. Abilitarea subcontractanților de a cuantifica imediat vizualizările 2D în Building Connected Bid Board Pro.
  • Permite o mai mare colaborare, echipele de câmp pot acum să preia videoclipuri direct în aplicația PlanGrid. Împreună cu îmbunătățirea gestionării fotografiei, echipele sunt capabile să ofere mai multe comentarii de la locul de muncă.
  • Îmbunătățirea tuturor caracteristicilor Autodesk bim 360, împreună cu integrări mai profunde, cum ar fi construcțiile IQ și capacitățile de revizuire a proiectului BIM 360, denumite Managementul riscului de proiectare, care ajută la reducerea probabilității de RFI și schimbarea comenzilor provenite din probleme de proiectare.

Pentru a împuternici echipele de construcții să reducă comunicarea greșită, erorile și lucrul ineficient, Autodesk este axat pe furnizarea întregii echipe de construcții,  acces la date importante ori de câte ori este nevoie. În ultimele 18 luni, compania a lansat 18 integrări diferite, permițând comunicarea de date între toate produsele sale de construcție. Acestea includ integrări între Revit și PlanGrid, BIM 360 Design și Civil 3D, BuildingConnected și PlanGrid,  BIM 360 și Assemble, acestea fiind doar câteva.

Construit cu mediul comun de date (CDE) al BIM 360, Autodesk Construction Cloud asigură că întreaga echipă colaborează la un set de înregistrări integrate. Dincolo de capacilitățile actuale, Autodesk investește în sprijinirea clienților în îndeplinirea ISO-19650.

Autodesk Construction Cloud cuprinde cel mai mare staff al industriei de proiectanți, arhitecți și constructori, inclusiv aproape un milion de subcontractanți care utilizează BuildingConnected. Rețeaua Builders permite proprietarilor și constructorilor să se conecteze la partenerii potriviți pentru a crea cele mai bune echipe pentru orice proiect, reduce risc și crește profitabilitatea.

Autodesk Construction Cloud cuprinde inteligența  artificială care ajută echipele de construcții să identifice și să atenueze riscurile. Tehnologia, cum ar fi TradeTapp, înarmează antreprenorii cu analiza riscului subcontractant în faza de planificare și Construction IQ, care folosește algoritmi pentru a da prioritate proiectelor și problemelor cu cel mai mare risc.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cel mai bun hosting din România în 2020

Publicat

pe

V-aţi săturat de firmele de găzduire web care nu vă oferă niciun suport atunci când site-urile voastre sunt atacate de hackeri sau pică atunci când traficul creşte puţin? V-aţi săturat ca site-urile voastre să meargă foarte greu chiar dacă traficul nu este exponenţial? Ei bine, şi noi la fel! Pentru o performanţă maximă în materie de găzduire web şi un suport de calitate superioară, vă recomand să alegeţi ZappHost, iar zilele negre vor fi date uitării!

La ZappHost vă punem la dispoziţie pachete shared foarte bine optimizate, VPS-uri şi servere Dedicate, iar toate acestea rulează pe discuri SSD cu tehnologie NVMe. La ZappHost nu veţi avea parte doar de cel mai bun hosting din România, ci şi de un suport pe măsura aşteptărilor oricărui client. Dacă nu eşti convins de aceste lucruri tot ce îţi recomandăm este să încerci serviciile noastre web timp de o lună şi te vei convinge că aceasta este cea mai bună alegere pe care o poţi face în materie de găzduire web.

Mai mult decât atât, ZappHost are şi un sistem de referal foarte generos care funcţionează în felul următor: Se acordă suma de $35 pentru fiecare client nou ce se înregistrează şi comandă un pachet de găzduire de la noi şi care rămâne activ timp de minimum 45 de zile. Înregistrarea se poate face deschizând un ticket pe pagina https://portal.zapp.host/submitticket.php unde se acordă detaliile de logare şi linkul care va fi folosit.

Citeste in continuare

Afaceri

Alege un furnizor de servicii de gazduire web securizata

Publicat

pe

Internetul a devenit un loc din ce in ce mai periculos in ultimii ani. Este deschis tuturor – buni sau rai – si a devenit o unealta cruciala pentru un numar mare de intreprinderi, mari, mici sau mijlocii.

Cybercriminalii pot exploata resursele site-ului tau pentru a lansa atacuri pe alte site-uri. In plus, sa nu uitam ca datele reprezinta noul lor interes si, spre exemplu, daca colectezi datele personale ale abonatilor de pe site-ul tau, pentru ei acest lucru inseamna o sursa importanta de bani.

Ce functionalitati ar trebui sa aiba un furnizor de gazduire web pentru a putea fi considerat securizat ?

Salvari (si restaurari). Salvarile nu se aplica doar PC-urilor si laptopurilor ci si site-urilor web. Cu toate acestea, tu ai posibilitatea de a controla numeroase aspecte in ceea ce priveste salvarea datelor personale insa pentru site-urile web, acest lucru depinde cel mai adesea de furnizorul de gazduire web.

Majoritatea din furnizorii de gazduire web propun salvari gratuite insa exista variante pe aceasta tema. Spre exemplu, unii furnizori iti pot cere sa executi procedura de salvare manual in timp ce altii pot face aceasta salvare automat si iti cer sa contactezi echipa de suport daca ai nevoie de servicii de restaurare a datelor.

In mod ideal, ar trebui sa cauti un furnizor de gazduire web care efectueaza salvari automate periodice si care sa iti permita restaurarea in orice moment, fara prea mari dificultati.

Supravegherea retelei. Site-urile web sunt in general gazduite pe un server instalat in centre de date masive. Controlul este in mare parte automatizat. Este drept urmare esential sa stii daca gazda ta web supravegheaza traficul retelei spre serverele sale. Pentru asta, dispunem in general de unelte de control si de supraveghere care permit detectarea oricarui trafic sau incident suspect. Astfel, orice persoana care isi doreste sa se inflitreze intr-un program suspect sau sa puna la cale un atac sa fie detectat in cel mai scurt timp cu putinta.

Analiza antivrus. Pe calculatorul personal ar trebui sa dispui de un program antivirus. Pe serverele web, depinzi de furnizorul de servicii web pentru a le instala, executa si supraveghea. Unele gazde web iti permit sa vezi rapoartele de analiza in timp ce altele le executa simplu in cadrul unei arhive. Unele gazde ofera optiuni mai avansate, mai extinse decat altele, insa minimul pe care il poti face este sa poti restaura site-ul prin intermediul unei versiuni precedente care nu a fost infectata.

HostGator si BlueHost ofera un sistem de aparare impotriva virusilor si atacurilor malitioase cunoscut sub numele de SiteLock care vine sa completeze planul de gazduire.

FTP securizat. Daca esti inca novice in materie de gazduire web, s-ar putea sa iti fie extrem de utila posibilitatea de a putea transfera cantitati mari de fisiere spre o gazda web. Acest lucru este mai eficient realizabil folosind FTP sau File Transfer Protocol. SFTP este versiunea securizata de FTP care permite protejarea datelor in timpul transferului.

Citeste in continuare

Afaceri

 Crosto Pizza, preparatul preferat iti poate fi livrat acasa!

Publicat

pe

Pizza a fost clasată drept preparatul cel mai iubit din întreaga lume, având la bază o serie largă de combinații care fac orice iubitor de pizza să își dorească din în ce mai mult. Există un motiv pentru care oamenii sunt atât de atrași de pizza, mai exact alimentele grase, dulci, bogate și complexe ce dau savoare și gust. Pizza are toate toate aceste alimente. Brânza este grasă, toppingurile sunt și ele bogate în grăsime iar sosul este dulce, împreună formând o delicatesă pentru fiecare gurmand.

(mai mult…)

Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment9 ore inainte

Presedinta Colegiului Medicilor Prahova, Simona Schnelbach, lamureste pentru cititorii ziarului Incisiv de Prahova situatia retetelor transmise online si consultatiilor online/Stati acasa!

Medicii de familie le vor putea trimite pacienților rețetele pe mail sau prin alte mijloace electronice și îi vor putea...

Eveniment24 de ore inainte

Livrare la domiciliu pe ruta Starchiojd -Vãlenii de Munte-Ploiesti/Brânza proaspãtã de vacã, caş dulce de vacã, brânzã de oaie, pastramã de oaie, miel carcasã, miel viu, lapte dulce(proaspat) de vacã si lapte prins

Vã aduc la cunoştinta cã producem in ferma proprie urmatoarele produse: – Brânza proaspãtã de vacã-20de lei/kg – Caş dulce...

SocialO zi inainte

Ormus Romania devine Aurul Dacilor

Suntem familiarizati cu aurul ca metal. Acesta a fost prelucrat milenii pentru frumusetea si maleabilitatea sa, fiind folosit pentru bijuterii,...

ExclusivO zi inainte

Ecologiștii propun noi reguli de acordare a autorizației de mediu

  PER cere ministrului Costel Alexe suspendarea temporară privind organizarea dezbaterilor publice de catre ANPM, pentru acordarea autorizației de mediu,...

Eveniment2 zile inainte

Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr Carol Davila”: „la nivelul unității noastre, au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 7 cadre medicale”

Noile date de evoluție epidemiologică a infecției cu SARS-CoV-2 pe teritoriul României indică existența transmiterii comunitare a infecției în populația...

Exclusiv2 zile inainte

Un cadou parfumat si spectaculos pentru cei dragi

In ciuda faptului ca fiecare dintre noi obisnuieste sa foloseasca sapunul in fiecare zi, putini oameni stiu ca scopul sau...

Eveniment2 zile inainte

EDITORIAL/Cand te depaseste situatia nu iti ramane decat sa publici inregistrarile efectuate in misiuni cu telefonul comandantului pentru „stingerea” orgolului de mare manager al lui D’

Pentru cunoscatori… Cand esti depasit de situatie si vrei sa devii interesant introducand batul printre „gard”, cand n-ai habar ca...

bicicleta-fitness bicicleta-fitness
Sport3 zile inainte

Uita de antrenorul personal! Alege o bicicleta fitness pentru a face sport acasa!

Cateodata, dorinta de a face miscare in casa vine mai greu. In acele clipe, e foarte important sa te mobilizezi...

Exclusiv3 zile inainte

PER somează Guvernul României să direcționeze cei 2% din PIB de la Apărare către spitale şi redresarea economiei naţionale

Starea de alertă generată de răspândirea și efectele Covid-19, ne determină să punem umărul la identificarea unor soluţii realiste pentru...

Exclusiv3 zile inainte

Best escort Bucharest nu te lasa sa stai singur in casa

Nu avem voie sa iesim pe strada si in parcuri ca in primaverile trecute. Admiram de la geam caisii si...

Exclusiv3 zile inainte

Despre antreprenoriat de succes, imobiliare si curaj

A fi un antreprenor de succes nu se rezuma numai la a fi detinatorul unei afaceri. Inseamna inspiratie, curaj, motivatie...

Eveniment3 zile inainte

Scrisoarea adresata Romaniei de catre Comisia Europeana cu privire la structura suportului destinat Romaniei

S-au vehiculat tot felul de balarii prin presa, aceasta fiind scrisoara oficiala.(Ec Adrian Radu). ro_crii Articolul Scrisoarea adresata Romaniei de...

Eveniment4 zile inainte

In contextul crizei provocate de coronavirus – Ziarul Incisiv de Prahova sprijina producatorii autohtoni si consumatorii/Cumparati produse romanesti – livrari la domiciliu

FERMIERII AŞTEAPTĂ UN SEMN din partea autorităţilor. DE CE NU se organizează colectarea de PRODUSE DIN FERME? Fermierii ne-au contactat...

Exclusiv4 zile inainte

Dănuţ Pop: „Profită mafia pădurilor de perioada autoizolării românilor? Salvaţi pădurile României!”

Partidul Ecologist solicită intensificarea controalelor privind tăierile de păruri în această perioadă iar parlamentarilor, să voteze pentru adoptarea proiectul PER...

Exclusiv4 zile inainte

De ce este nevoie de aparatura pentru laborator moderna si eficienta?

Laboratoarele sunt locurile in care este nevoie de cele mai moderne instrumente, aparate si consumabile pentru ca personalul sa isi...

Exclusiv4 zile inainte

Instrumentele de scris indispensabile oricarui birou

Papetaria nu mai reprezinta doar acel raion pe care parintii il frecventau atunci cand se apropia inceperea unui nou an...

Știrea Zilei